definitief2

(junior) Werkvoorbereider Elektrotechniek

Capelle a/d IJssel

Voor ons team Utiliteit in Capelle a/d IJssel zoeken we een enthousiaste regelaar voor de functie Werkvoorbereider Elektrotechniek.

Locatie: Capelle a/d IJssel
Opleiding: MBO
Referentie: TR-26

Als (junior) Werkvoorbereider E ondersteun je het team en organiseer en coördineer je goede voortgang van zo’n 5-6 projecten. Je werkt nauw samen met de werkvoorbereider en zal door hem worden ingewerkt. Daarnaast bestaat je team uit de Projectleider, Modelleur en natuurlijk je collega’s buiten.

Werkzaamheden

Ben jij een enthousiaste starter? Dan leiden we je graag op tot werkvoorbereider! Onderstaande werkzaamheden ga jij onder de knie krijgen door goede begeleiding vanuit je team!

  • Je bent de hele dag in touw met planning, bestellingen, informeren en aansturen van de monteursploegen, klanten en leveranciers.
  •  Je voelt je als een vis in het water als je met veel verschillende dingen tegelijk bezig bent en bent sterk in prioritering en overzicht bewaken.
  • Jij zorgt dat onze klant optimaal bediend wordt en het werk goed voorbereid en strak volgens planning goed uitgevoerd kan worden.
  • Idealiter heb je deze rol al ergens anders gehad en heb je misschien zelfs ook ervaring als monteur zodat je precies weet waar onze mannen buiten tegenaan lopen.
  • Je hebt de communicatieve skills om alle betrokken partijen op een positieve manier aan planning en afspraken te houden, maar deinst zeker niet terug als een leverancier aangesproken moet worden omdat dit niet het geval is.
  • Je staat dan ook sterk in je schoenen in deze rol als persoon, mede door de technische kennis die je meebrengt.
Waar doe je het voor?

Werken bij Terberg betekent werken aan mooie multidisciplinaire en innovatieve projecten: bijzondere hotels zoals het Krasnapolsky op de dam, (hoofd)kantoren van bedrijven als Danone, Booking.com en Nespresso, topsport en zwemfaciliteiten waar we de nieuwste duurzaamheidstechnieken toepassen, of bijvoorbeeld een nieuwe bios voor Warner Brothers.


Maar, misschien nog wel belangrijker, werken bij Terberg  betekent werken met 220 leuke, hardwerkende en gekwalificeerde collega’s én werken aan jezelf!  Je krijgt veel ruimte om opleidingen te volgen en wordt gestimuleerd om te groeien en carrière te maken. Natuurlijk krijg je een prima salaris en secundaire voorwaarden die passend zijn voor je functie en ervaringsniveau. 


Klinkt het goed?

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en heb je relevante ervaring als werkvoorbereider? Dan gaan we graag met je in gesprek! Solliciteer direct. Meer informatie? Neem contact op met  Recruiter Eva Wijkmans, via 06-83237853.