xander-bennebroekav_terberg-interviews-2018_21_1_20180717_095614

(junior) Calculator Elektrotechniek

IJsselstein

Bij Terberg zoeken we een enthousiaste en nauwkeurige collega voor een leuke startersfunctie als (junior) Calculator Elektrotechniek.

Locatie: IJsselstein
Opleiding: MBO
Wat ga je doen?

Als (junior) Calculator ben je verantwoordelijk voor het maken van berekeningen en op basis daarvan opstellen van offertes richting onze klanten. Je werkt in het projectteam samen met een projectleider, twee werkvoorbereiders, twee tekenaars en een engineer. Natuurlijk word je waar nodig (en afhankelijk van je ervaringsniveau) goed begeleid door één van de ervaren werkvoorbereiders.

Werkzaamheden:

  • Berekeningen en calculaties opstellen op basis van ontvangen bestekken en andere opdrachtsvormen;
  • Contact met onze vaste en wellicht nieuwe leveranciers (over productspecificaties bijvoorbeeld);
  • Het opstellen van offertes;
  • Het maken van Meer-MinderWerk Berekeningen.
Wat doet je team?

We zijn een hecht team waar gezelligheid, hard werken en goed teamgevoel centraal staan! We werken voor een aantal vaste klanten van Terberg en hebben verschillende projecten in behandeling, variërend van een klein werk tot aan grotere projecten van ca. 3 miljoen omzet. We zijn vooral actief in Nederland maar voeren ook regelmatig projecten uit voor locaties in België en Luxemburg. 

 
Waar doe je het voor?

Werken bij Terberg betekent niet alleen werken aan mooie multidisciplinaire en innovatieve projecten die dichtbij de maatschappij staan (zoals zwem- en sportaccommodaties, gemeentehuizen of een kerk),  maar ook werken met fijne, hardwerkende en gekwalificeerde collega’s èn werken aan jezelf!
Je krijgt veel ruimte om opleidingen te doen en wordt gestimuleerd om te groeien en carrière te maken. Als Calculator kun je bijvoorbeeld doorgroeien naar (junior) Engineer. We gaan graag met je in gesprek om een passend groeipad voor je te ontwikkelen.
Natuurlijk krijg je een prima salaris en secundaire voorwaarden die passend zijn voor je functie en ervaringsniveau. 

 
Pas je bij ons?

Om onze rol goed uit te kunnen voeren heb jij bij voorkeur:

  • Een (MBO) opleiding Elektrotechniek;
  • Affiniteit met elektrotechnische installaties in Utiliteit;
  • We zijn voor deze rol op zoek naar een enthousiaste starter of iemand met maximaal 3-4 jaar werkervaring.
Klinkt het goed?

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel ? Dan verkennen we graag tijdens een persoonlijk gesprek of het klikt! Sollicteer en we nemen snel contact met je op. Voor meer informatie kun je bellen met Recruiter Eva Wijkmans, via 06-83237853.