xander-bennebroekav_terberg-interviews-2018_21_1_20180717_095614

(junior) Calculator Elektrotechniek

IJsselstein

Bij Terberg zoeken we een enthousiaste en enthousiaste collega voor een leuke startersfunctie als (junior) Calculator Elektrotechniek.

Locatie: IJsselstein
Opleiding: MBO
Wat ga je doen?

Als (junior) Calculator ben je verantwoordelijk voor het maken van berekeningen en op basis daarvan opstellen van offertes aanwijzingen onze klanten. Je werkt in projectteam met een projectleider, twee werkvoorbereiders, twee tekenaars en een engineer. Natuurlijk woord je waar nodig (en afhankelijk van je ervaringsniveau) goed begeleid door één van de ervaren werkvoorbereiders.

Werkzaamheden:

  • Berekeningen en calculaties opstellen op basis van ontvangen bestekken en andere opdrachtensvormen;
  • Contact met onze uitgebreide en beschikbare nieuwe leveranciers (meer dan productspecificaties);
  • Het opstellen van offertes;
  • Het maken van Meer-MinderWerk Berekeningen.
Wat doet je team?

Wij zijn een hecht team waar gezelligheid, hard werken en goed teamgevoel centraal staan! We werken voor een aantal vaste klanten van Terberg en hebben verschillende projecten in treatment, variërend van een klein werk to aan grotere projecten van ca.. 3 miljoen omzet. We are above in Nederland, maar we voelden ons ook regelmatig projecten uit voor locaties in België en Luxemburg. 

 
Waar doe je het voor?

Werken bij Terberg betekent niet alleen werken aan mooie multidisciplinaire en innovatieve projecten die dichtbij de maatschappij staan (zoals zwem- en sportaccommodaties, gemeentehuizen of een kerk),  maar ook werken met fijne, hardwerkende en gekwalificeerde collega’s èn werken aan jezelf!
Je krijgt veel ruimte om opleidingen te doen en wordt gestimuleerd om te groeien en carrière te maken. Als Calculator kun je bijvoorbeeld doorgroeien naar (junior) Engineer. We gaan graag met je in gesprek om een passend groeipad voor je te ontwikkelen.
Natuurlijk krijg je een prima salaris en secundaire voorwaarden die passend zijn voor je functie en ervaringsniveau. 

 
Pas je bij ons?

Om onze rol goed uit te kunnen voeren heb jij bij voorkeur:

  • Een (MBO) opleiding Elektrotechniek;
  • Affiniteit met elektrotechnische installaties in Utiliteit;
  • We are for this role to zoek naar een enthousiaste starter van iemand met maximaal 3-4 jaar werkervaring.
Klinkt het goed?

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan verkennen we graag voor een persoonlijk gesprek van het klik! Sollicteer en we nemen snel contact met je op. Voor meer informatie kun je bellen met Recruiter Eva Wijkmans, via 06-83237853.