xander-bennebroekav_terberg-interviews-2018_21_1_20180717_095614

(junior) Calculator Elektrotechniek

IJsselstein

Ben jij analytisch ingesteld, kun jij goed rekenen en ben jij op zoek naar een technische uitdaging? Lees dan snel verder! Wij zoeken een (junior) Calculator Elektrotechniek! 

Locatie: IJsselstein
Opleiding: MBO

Wat ga je doen?
Als junior Calculator ben je verantwoordelijk voor het maken van berekeningen en op basis daarvan, het opstellen van offertes richting onze klanten. Dit doe je uiteraard niet alleen, maar doe je samen met een senior Calculator. In deze functie ben je al in een vroeg stadium betrokken bij het project, als er bijvoorbeeld een uitdagende tender binnengehaald moet worden. Jij vervult hierin een sleutelrol: door jouw optimale begroting halen wij de klus binnen! Daarnaast bestaan je dagelijkse werkzaamheden onder andere uit het afprijzen van bestekwerk en het maken van kostprijsbegrotingen.

Waar doe je het voor?
Werken bij Terberg betekent onder andere werken aan mooie, multidisciplinaire en innovatieve projecten die dichtbij de maatschappij staan. Denk bijvoorbeeld aan zwem- en sportaccommodaties, gemeentehuizen of een kerk. Daarnaast kun je denken aan projecten die ruim 20 miljoen euro opleveren! Dit doe je niet alleen, je werkt samen met fijne, hardwerkende en gekwalificeerde collega’s. Daarnaast krijg je veel ruimte om opleidingen te volgen. Je wordt gestimuleerd om te groeien en je loopbaan verder vorm te geven. We gaan graag met je in gesprek om een passend groeipad voor je te ontwikkelen. Uiteraard krijg je een prima salaris en secundaire voorwaarden die passen bij jouw functie en ervaringsniveau. Denk bijvoorbeeld aan een goede pensioenregeling, 25 vakantiedagen én 13 ADV-dagen op jaarbasis bij een fulltime dienstverband. Dus 38 vrije dagen per jaar!

Pas je bij ons?
•        Je bent in het bezit van een (MBO) diploma Elektrotechniek.
•        Affiniteit met elektrotechnische installaties in de utiliteitsbouw.
•        We zoeken een enthousiaste junior Calculator of iemand met maximaal 3 tot 4 jaar werkervaring.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel?
Dan ontvangen we graag je sollicitatie! Tijdens een persoonlijk gesprek verkennen we graag de mogelijkheden voor een dienstverband.
Wil je meer weten over de functie of het sollicitatieproces? Bel of app onze Recruiter Kim van Vliet via 06-10940668.