barrrrf

Recruiter

IJsselstein

Help jij ons familiebedrijf groeien? Zorg jij dat de beste technische talenten bij ons aan de slag gaan? Solliciteer dan direct op onderstaande functie!

Locatie: IJsselstein
Opleiding: MBO+
Over Terberg Verenigde Bedrijven:

Onder Terberg Verenigde bedrijven valt een groep van meer dan 10 bedrijven, gespecialiseerd in de installatie-, service en onderhoud-, telefonie-, IT- en advies en inspectiebranche. Voor deze bedrijven zetten elke dag 330 gemotiveerde collega’s zich in. Met trots maken we samen meer dan 1500 mooie projecten per jaar in de installatietechniek, voor een trouwe klantenbase. Terberg Verenigde Bedrijven is een betrokken familiebedrijf waarin onze mensen centraal staan.

Jouw uitdaging als Recruiter

Als Recruiter heb je één van de belangrijkste banen binnen een bedrijf. Want jij zorgt ervoor dat onze organisatie wordt versterkt met de juiste mensen. Want elk bedrijf draait om mensen: zij maken een bedrijf succesvol.

De mensen die je zoekt zijn de echte toppers: de crème de la crème uit de techniek. En het is jouw uitdaging om ze voor ons bedrijf te laten kiezen. Je vertelt ze bijvoorbeeld dat ze aan de slag gaan voor een gezellig en sociaal familiebedrijf, eentje met een gevestigde naam binnen de branche. Een naam die ze écht graag op hun cv willen hebben staan. En dat daar iets bijzonders tegenover staat, namelijk een goed salaris, een inspirerende werkplek en een geweldig team. En jij kan het weten, want jij werkt er ook.

Om die toppers te vinden zet je verschillende technieken en middelen in. Je beheert bijvoorbeeld de Werken bij-mailboxen van verschillende bedrijven en je onderhoudt contact met bureaus en leveranciers. Je benadert potentiële nieuwe collega’s via job boards, social media en natuurlijk onze eigen website. Daarnaast voer je sollicitatiegesprekken en neem je deel aan opendagen voor de campus recruitment.

Kortom, je bent een belangrijke schakel in het proces. En niet alleen in het recruitmentproces. Ook in die van het hele bedrijf.

Jouw kwaliteiten: dit vinden we belangrijk
  •     Je hebt enige jaren relevante werkervaring opgedaan als recruiter bij een bureau of corporate;
  •     Je hebt affiniteit met de installatietechniek;
  •     Je bent enthousiast, gedreven en houdt van scoren;
  •     Je bent een topper in het onderhouden van contacten;
  •     Je bent niet bang om kandidaten te benaderen via telefoon, e-mail of social media.
Dit mag je verwachten
  •      Een goed salaris afhankelijk opleiding en ervaring;
  •      Een laptop en smartphone van de zaak;
  •      25 vakantiedagen;
  •      De kans om je te ontwikkelen binnen een mooi familiebedrijf;
  •      Gezellige borrels en toffe personeelsfeesten.
Klinkt het goed?

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Solliciteer, en we nemen snel contact met je op! Meer weten? Bel Recruiter Barry Peulen, via 06-10940668.