av_terberg-interviews-2018_24_1_20180725_152904

Chefmonteur Elektrotechniek - Bijzondere woningbouw

Capelle a/d IJssel

Kom jij ons nieuwe team Elektrotechniek - Bijzondere Woningbouw aansturen? 

Locatie: Capelle a/d IJssel
Opleiding: MBO
Wat ga je doen?

In deze veelzijdige, technische functie werk je aan onze Bijzondere Woningbouwprojecten.  Je hebt zeer ruime ervaring als zelfstandig monteur en hebt je regelmatig bijgeschoold in elektrotechnische installaties.

 Je kan zonder verdere aanwijzingen je werk zelfstandig uitvoeren en begeleid je team:

 • In overleg met projectleider en werkvoorbereider zorg je voor de technische voorbereiding en organisatie van het werk op de bouwlocatie;
 • Je begeleidt de monteurs in je team, coördineert werkzaamheden op de bouw en schakelt hierbij met de aannemer/ opdrachtgever. Waar nodig spring je zelf bij of assisteer je in het werk.
 • Je bewaakt het werk en zorgt dat alles volgens afgegeven specificaties, kwaliteitsnormen en planning verloopt;
 • Bij verstoringen schakel je tijdig zodat deze het verloop van het project niet in de war brengen;
 • Je bewaakt eventueel meer-/minderwerk en rapporteert aan de werkvoorbereider of projectleider;
 • In overleg met werkvoorbereider of projectleider regel je bestelling van materialen en ben je verantwoordelijk voor ontvangst, controle en aftekenen van geleverde materialen op een project;
 • Je zorgt voor correcte administratieve afhandeling van werk/projectbonnen, urenbriefjes etc.

Bijzondere woningbouw

De naam zegt het al, in dit team Bijzondere woningbouw werk je aan Woningbouwprojecten met van bijzondere aard.  Geen vinex-wijken, maar complexe woontorens met multidisciplinair karakter of hele luxe villa’s van meer dan 2 miljoen. Één van onze grotere projecten waar je gelijk mee aan de slag kan is LittleC (www.littlec.nl) waar we bijzondere woontorens realiseren met inpandig horeca, kantoren, parkeergarages en zelfs een zorghotel! 

Werken bij Terberg betekent trouwens niet alleen werken aan mooie multidisciplinaire en innovatieve projecten, maar ook werken met fijne, hardwerkende en gekwalificeerde collega’s èn werken aan jezelf! Natuurlijk krijg je een prima salaris en secundaire voorwaarden die passend zijn voor je functie en ervaringsniveau. 

Pas je bij ons?

Om onze rol goed uit te kunnen voeren heb jij bij voorkeur:

 • Ruime ervaring in Elektrotechniek in Utiliteitsprojecten;
 • Een afgeronde relevante opleiding op MBO 3 niveau;
 • Een flexibele werkhouding;
 • Leidinggevende capaciteiten en ervaring.
Klinkt het goed?

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en heb je relevante ervaring als Chefmonteur? Solliciteer en we nemen snel contact met je op! Meer weten? Bel met Recruiter Eva Wijkmans, via 06-83237853.