Calculator Werktuigkunde

Calculator Werktuigkunde

IJsselstein

Ben jij technisch en commercieel onderlegd, heb je oog voor detail en weet je alles van Werktuigkundige installaties? Kom calculeren bij Terberg!

Locatie: IJsselstein
Opleiding: MBO+/HBO
Wat ga je doen?

Jouw calculaties en voor-engineering zijn de basis voor onze offertes en inschrijvingen op aanbestedingen. Je werkt in een klein enthousiast team en richt je op alle Werktuigkundige calculaties. Je schakelt in een vroeg stadium met de klant of een krijgt verzoek vanuit de Technisch Directie voor het afprijzen van bestekwerk, het maken van kostprijsbegrotingen en opstellen van offertes. Natuurlijk begin je met beoordeling van het bestek of specificaties en indien nodig schakel je hierover met de teamleider en/ of technisch directeur. Kleinere berekeningen voor meerwerk worden verzorgd door de werkvoorbereiding, zodat jij je vast kunt bijten in de grote complexe calculaties waar vaak ook klant advies bij komt kijken, bijvoorbeeld op het gebied van duurzaamheidsmaatregelen. Door jouw scherpe offertes blijven we mooie en interessante werken binnenhalen en onze collega’s uitdagen met innovatieve en duurzame installaties!

Pas je bij ons?

Om onze rol goed uit te kunnen voeren heb jij bij voorkeur:

  • Een opleiding Midden of Hogere Installatietechniek of in een andere relevante technische richting zoals Werktuigbouwkunde;
  • Je brengt naast je theoretische basis ook een aantal jaar praktische ervaring mee, het liefst minimaal 3 jaar. Verder heb je ervaring met 4PS of een vergelijkbaar programma en goed met Word en Excel;
  • Verder ben je communicatief, gedreven en klantgericht.
Waar doe je het voor?

Werken bij Terberg betekent niet alleen werken aan mooie multidisciplinaire en innovatieve projecten die dichtbij de maatschappij staan (zoals zwem- en sportaccommodaties, gemeentehuizen of een kerk), maar ook werken met fijne, hardwerkende en gekwalificeerde collega’s èn werken aan jezelf! Je krijgt veel ruimte om opleidingen te volgen en wordt gestimuleerd om door te groeien en carrière te maken. Natuurlijk krijg je een prima salaris en secundaire voorwaarden, waaronder 25 vakantiedagen én 13 ADV-dagen bij een fulltime dienstverband. 

Pas jij bij Terberg maar (nog) niet helemaal op deze vacature? We komen graag met je in contact om loopbaanmogelijkheden met je te bespreken! Neem contact op met onze Recruiter Niels Luyt; n.luyt@terberg.eu of bel 06-21287138.