dsc02794_1_20190716_145626

BREEAM-Specialist

IJsselstein

Kom jij ons helpen om krachtig te worden in het BREEAM certificeren van onze ontwerpen?

Locatie: IJsselstein

Als installatiebedrijf werken wij steeds meer aan BREEAM projecten. Onze kracht ligt bij het ontwerpen en realiseren van duurzame gebouwgebonden installaties. Daarom zijn wij op zoek naar jou om ons te helpen om ook krachtig te worden in het BREEAM certificeren van onze ontwerpen.

Je neemt de verantwoordelijkheid voor het BREEAM certificeren van onze projecten. Jij hebt de technische kennis in huis om het ontwerp te toetsen aan de BREEAM-NL eisen. Dit doe jij door informatie te verzamelen bij de projectteams, de leveranciers en de klant. Je draagt met jouw kennis bij aan het ontwerpproces en adviseert waar nodig de klant. Je voert jouw eigen onderzoek uit, maakt hiervoor ondersteunende berekeningen en bespreekt de resultaten met de projectteams. Door jouw bijdrage groeien wij als organisatie in kennis en kunde.

We bieden een jou vrije rol die jij mag vormen. Je bent zelf verantwoordelijk voor jouw aanpak en planning. Wil je doorgroeien of verder ontwikkelen? Dat kan bij ons! Naast het werken aan mooie projecten, krijg je bij Terberg ook de kans om te werken aan jezelf. Met de mogelijkheid om opleidingen te volgen, stimuleren wij jou om te groeien en carrière te maken.

Wie ben jij?
 • Je bent verantwoordelijk en ondernemend;
 • Je bent een goede sparringpartner, bent betrokken en denkt mee;
 • Bent communicatief vaardig en kunt anderen goed overtuigen;
 • Je hebt affiniteit met duurzaamheid, techniek en innovatie.
Als BREEAM-Specialist heb jij het volgende:
 • Minimaal hbo werk- en denkniveau;
 • Een relevante technisch achtergrond met installatietechniek of verduurzaming;
 • Relevante werkervaring met betrekking tot BREEAM certificering.
Wat betekent werken bij Terberg Totaal Installaties?

Terberg Totaal Installaties is een groeiende organisatie wat 75 jaar kennis en kunde heeft opgebouwd in de installatietechniek. Hedendaags realiseren wij utiliteitsbouw waaronder kantoren, hotels, zwembaden, sportcomplexen, scholen en gestapelde woningbouw. Dit doen wij met onze gemotiveerde projectteams die betrouwbare duurzame installaties ontwerpen. Als totaal installateur hebben wij diverse disciplines in dienst. Daarbij voeren wij het project uit vanaf ontwerp tot en met uitvoering. Hierdoor zitten wij dicht op de techniek.

Niet alleen groeien wij in werknemers en omzet, maar juist ook in kennis en kunde. Wij willen iedere dag beter worden. Zo zetten wij in op innovatie en duurzaamheid en dagen wij ons uit met het doen van grote veelzijdige projecten.

Verder kan je van ons het volgende verwachten:

 • 25 vakantiedagen en 13 adv dagen bij een fulltime dienstverband;
 • Een laptop van de zaak;
 • De kans om opleidingen te volgen naar keuze;
 • De mogelijkheid om met collega’s te racen als Max Verstappen in onze kantine;
Klinkt dit goed?

Ben jij de BREEAM Specialist in regio Utrecht waar wij naar opzoek zijn?  Solliciteer dan direct! Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Esmee 06-83441271 of Barry 06-10940668 of mail naar [email protected]