terberg-header-3_1_20180712_100351

BIM Modelleur Werktuigkunde

IJsselstein

Bouw jij mee aan BIM bij Terberg? Onze uitdagende projecten liggen klaar om gemodelleerd te worden!

Locatie: IJsselstein
Opleiding: MBO/HBO

Wat ga je doen?
Bij Terberg werk je als BIM Modelleur met Revit MEP aan het modelleren voor werktuigkundige installaties voor onze projecten. Vanaf de ontwerpfase schakel je met het ontwerpteam en vertaal je globale ontwerpen naar 3D modellen volgens BIM Methodiek. Je overlegt met de afdeling engineering en maakt nauwkeurige modellen van de door ons te plaatsen werktuigkundige installaties. Vaak worden onze multidisciplinaire projecten gezamenlijk vanuit Terberg aangevlogen en daarom overleg je veel met je collega’s uit het E team. De projecten hebben een omvang van 1 tot ca. 3,5 miljoen euro en een looptijd van ongeveer een jaar. 

Jouw toekomstige werkzaamheden
Als BIM modelleur bij Terberg houd je je bezig met werkzaamheden gericht op het ontwerpen en beheren van het Building Information Model (BIM). Dit is een 3D-informatiemodel, waarin je alles vastlegt voor het ontwerpen en bouwen van verschillende, uiteenlopende projecten.  Verder ben je verantwoordelijk voor  het ontwerpen en berekenen van werktuigkunde installaties. Ook de controle over software, technische zaken en model performance behoren tot je functie. Om tot een goed informatiemodel te komen schakel je regelmatig met collega's uit het E-team, de klant, leveranciers en andere betrokken partijen. 


Pas je bij ons?

Om deze functie op een goede manier uit te kunnen voeren, ben jij onder andere:

  • In het bezit van een afgeronde opleiding Midden en Hogere Installatietechniek of een andere relevante technische richting, zoals Werktuigbouwkunde.
  • Heb je bij voorkeur 1 jaar relevante werkervaring opgedaan bij een technisch installateur. 
  • Ben je communicatief vaardig, kun je goed samenwerken en ben je bekend met Revit.

Waar doe je het voor?  
Werken bij Terberg betekent werken aan mooie multidisciplinaire en innovatieve projecten: bijzondere hotels zoals het Krasnapolsky op de dam, (hoofd)kantoren van bedrijven als Danone, Booking.com en Nespresso. Daarnaast doen wij en topsport- en zwemfaciliteiten voorzien van de nieuwste duurzaamheidstechnieken. Maar misschien nog wel belangrijker, werken bij Terberg  betekent werken met 220 leuke, hardwerkende en gekwalificeerde collega’s én werken aan jezelf!  Je krijgt veel ruimte om opleidingen te volgen en wordt gestimuleerd om te groeien en carrière te maken. Natuurlijk krijg je een prima salaris en secundaire voorwaarden, waaronder 25 vakantiedagen én 13 ADV-dagen bij een fulltime dienstverband. 

Klinkt het goed?
Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Solliciteer! We gaan we graag met je in gesprek over de mogelijkheden. Wil je meer weten over onze projecten? Bel, mail of app onze recruiter Kim van Vliet, via k.vanvliet@terberg.eu of 06-10940668.