HildeServicecoordinator

Service Coördinator W Installaties

IJsselstein

Kom jij onze klanten helpen door storingen aan te nemen, monteurs in te plannen en te zorgen voor een goede afhandeling van onze meldingen?

Locatie: IJsselstein
Opleiding: MBO
Wat ga je doen?

Als Servicecoördinator ben je spin het web van onze (W) serviceafdeling. Alle voorkomende meldingen van klanten komen bij jou binnen en door goed doorvragen weet je precies welke acties je uit moet zetten. Veel meldingen kun je door je eigen parate kennis telefonisch behandelen en anders start je het verdere proces. Je stuurt servicemonteurs en onderaannemers aan, verzorgt de monteursplanning en bestellingen. Je bereidt de serviceklussen goed voor, zodat de servicemonteurs hun werk kunnen doen. Je initieert de serviceadministratie en -facturatie. Uiteraard onderhoud je contact met de klant over planning en voortgang.

Wat doet je team?

Onze afdeling Service is verantwoordelijk voor alle service gerelateerde werkzaamheden voor klanten van Terberg Totaal Installaties. Met 11 servicemonteurs en je collega servicecoördinator ben je verantwoordelijk voor het goed functioneren van de technische E, W en ICT installaties bij onze klanten. Terberg is een middelgroot familie bedrijf, dit geeft ons de flexibiliteit om ad hoc klussen aan te nemen maar maakt ons groot genoeg voor bijzondere projecten. Jij merkt dit omdat we onze klanten altijd direct en goed kunnen helpen.

Waar doe je het voor?

Werken bij Terberg betekent niet alleen werken aan mooie multidisciplinaire en innovatieve projecten die dichtbij de maatschappij staan (zoals wooncomplexen, zwem- en sportaccommodaties, gemeentehuizen of een kerk),  maar ook werken met fijne, hardwerkende en gekwalificeerde collega’s èn werken aan jezelf!  Je krijgt veel ruimte om opleidingen te doen en wordt gestimuleerd om te groeien en carrière te maken.

Natuurlijk krijg je een prima salaris en secundaire voorwaarden die passend zijn voor je functie en ervaringsniveau. 

Pas je bij ons?

Om onze rol goed uit te kunnen voeren heb jij bij voorkeur:

  • Een relevante opleiding op MBO niveau;
  • Kennis van de Werktuigkundige Installaties;
  • Kennis van (kleine) warmtepompinstallaties
  • Je hebt meerdere jaren ervaring in een soortgelijke functie, of komt van buiten en wilt graag de stap naar binnen maken;
  • Verder ben je klantgericht, communicatief goed en heb je een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel en servicegerichtheid.
Klinkt het goed?

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel ? Dan verkennen we graag tijdens een persoonlijk gesprek of het klikt! We ontvangen graag je sollicitatie! 

En verder..

Terberg Totaal Installaties is onderdeel van Terberg, een (h)echt familiebedrijf. We zijn al 70 jaar succesvol in ons vak door de kwaliteit van onze collega’s, die we niet alleen een prettige werkomgeving bieden maar vooral ook stimuleren om zichzelf te ontwikkelen door hen mooie groeipaden te bieden.