DSC03977
2. Dat is zeker een mooie kans. Want wat vind jij zo leuk aan de werkzaamheden die je nu doet?

Er is geen dag hetzelfde en ik leer elke dag weer iets nieuws. Afwisseling in het werk is voor mij ook erg belangrijk. Elke dag hetzelfde doen word ik ook niet gelukkig van én die afwisseling komt ook met uitdagingen. Niet alles loopt altijd zoals gepland, maar met het gehele team zorgen wij er altijd voor dat het weer goed komt, zodat de klant te allen tijde tevreden is met het eindresultaat.

3. Zorgt dat er ook voor dat jij iedere dag met plezier naar je werk gaat?

Dat speelt zeker mee. Mijn persoonlijke groei en ontwikkeling staan niet stil binnen de organisatie, maar worden juist gestimuleerd. Er is altijd een mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen bij Terberg. Het personeel staat centraal en wordt gewaardeerd. Dat maakt het ook een hele fijne organisatie om bij te werken. Ik ben van mening dat iedereen elke dag weer iets nieuws kan leren en zichzelf oneindig kan ontwikkelen. Een werkgever die er ook zo over denkt kan het beste uit zijn mensen en zichzelf halen.

4. Dat klink heel erg goed! Jij bent al een tijdje onderweg, maar wat zou jij aan iemand willen meegeven die aan de start van zijn of haar technische carrière staat?

Dat er in de techniek zoveel mogelijk is! Toen ik aan mijn carrière in de installatietechniek begon dacht ik dat het doorgroeien van hulpmonteur tot chefmonteur het maximale was dat er mogelijk was. Maar niks is minder waar. In de techniek geldt: waar een wil is, is een weg. Dat is wat het ook zo mooi maakt om in de techniek te werken. De innovaties in de techniek en de verduurzaming hebben ook een zeer belangrijke maatschappelijke bijdrage. Werken in de installatietechniek is zo breed en vooral het werken bij een totaalinstallateur biedt ontzettend veel kansen en mogelijkheden.

5. Je hebt al een hoop bereikt. Wat zijn jouw ambities voor de toekomst?

Ik zou uiteindelijk willen doorgroeien naar senior projectleider. Die kansen en mogelijkheden zijn er binnen Terberg. Tegen de tijd dat ik die stap heb bereikt zal ik in de tussentijd vast wel weer nieuwe doelen hebben gesteld.