Terberg Totaal Installaties

Amstelveen

In opdracht van architectenbureau DZAP voert Terberg Totaal Installaties de werkzaamheden in Amstelveen uit. Ford gaat inhuizen op een deel van de begane grond, de eerste en tweede verdieping in de Oak Building, het kleinste gebouw van The Garden welke een vloeroppervlak heeft van 6.663 m2. De overige verdiepingen blijven tot dusver leeg. Daarnaast huurt Ford ook 22 parkeerplaatsen die in de ondergrondse parkeergarage gelegen zijn.
 
In het kantoor zal op de begane grond een nieuw systeemplafond worden aangebracht met daarbij nieuwe verlichting. Ook op de eerste en tweede verdieping komt er aanvullende nieuwe verlichting. Niet alleen de verlichting zal worden aangebracht, ook zullen er zogenaamde vloerpotten in de verhoogde vloer voor de voedingen van de werkplekken, pantry’s en printers aangebracht worden. Daarnaast worden de computerruimtes ingericht met nieuwe verlichting en voedingen voor de apparatuur van Ford, zoals airco en patchkasten. Vervolgens worden de bestaande brandmeld- en ontruimingsinstallaties aangepast. Ten slotte zal ook de bestaande inbraakbeveiliging worden aangepast op basis van de nieuwe indeling van Ford.
 
Voor wat betreft de werktuigkundige installaties zullen we de bestaande ventilatie en koelinstallatie herschikken naar de indeling van de huurder. Separaat wordt er een koeling ten behoeve van de MER en SER aangebracht en diverse ruimten krijgen een aanvullende koeling  middels een VRF-systeem.

Uitgelichte Projecten