Terberg Totaal Installaties

Amsterdam

IBM Nederland, gevestigd in Amsterdam, gaat hun locatie Dynatos verlaten, de medewerkers verhuizen naar het hoofdkantoor (locatie HDK) gevestigd aan de J. Huizingalaan, Amsterdam. De locatie HDK wordt aangepast en de technische installaties worden vernieuwd.

Inmiddels heeft Terberg voor zowel de elektrotechnische als werktuigkundige installaties op vele verdiepingen aanpassingen gedaan. Er zijn onder andere ruimtes voor projectgroepen gemaakt en grote en kleine vergaderzalen. Voor de arbodienst is er op de begane grond een aantal ruimtes aangepast, hiervoor heeft Terberg naast de elektrotechnische en werktuigkundige installaties ook de sanitaire installaties verzorgd. Een bestaande SER gaan we aanpassen en upgraden voor zowel het elektrische als het koeltechnische vermogen.
Voor de toiletten is er een complete renovatie via een aanbesteding in opdracht van Terberg gekomen. Het betreft de toiletten op de eerste tot en met de negende verdieping. De oude verlichtingsarmaturen worden vervangen door LED verlichting, het volledige sanitair wordt vernieuwd en er worden daarnaast ook bewegingsmelders toegepast.

Uitgelichte Projecten