Terberg Totaal Installaties

Arnhem

Robin Vermeulen, interim construction manager Decathlon Arnhem, vertelt het volgende over de werkzaamheden en de samenwerking: “We zijn met Terberg in zee gegaan vanwege goede ervaringen uit het verleden. Terberg heeft voor Decathlon Arnhem diverse installaties verzorgd en dit is naar tevredenheid uitgevoerd.”

Hoe heeft u de samenwerking ervaren? “De samenwerking is heel prettig verlopen. Er waren een paar uitdagingen voor wat betreft de bijzondere ophangconstructie van de installaties maar ook daar zijn we met elkaar goed uitgekomen, door continue goed te overleggen.” De genoemde ophangconstructie bestaat uit stalen kabels die in de lengte richting van het gebouw van de ene naar de andere kant zijn gespannen. De elektrotechnische en werktuigkundige installaties zijn aan die spankabels bevestigd ter voorkoming van een te zware belasting van het dak. 

Heeft u verder nog leuke dingen toe te voegen? “Tijdens de bouwperiode, op 8 april 2016, hebben we samen nog genoten van Frans Duits, die voor de tweede aflevering van ‘Sterren op de Steiger’ (via Sterren NL Radio) een optreden gaf. Dit feestje op locatie voegde nog een speciaal tintje toe aan de sfeer onderling. Erg leuk!”

Uitgelichte Projecten