Terberg Totaal Installaties

Eindhoven

19 oktober jl. vond de officiële opening van het Eindhovense filiaal van Decathlon plaats. De winkel is ongeveer 1.100 m2 groot, heeft een assortiment met 3.000 artikelen en zit gevestigd in de oude vestiging van Zara. Het was aan wielrenner Steven Kruijswijk om de winkel te openen en om 13:00 uur hield het bedrijf een gratis sportmiddag voor kinderen.

De renovatie van het pand is met succes uitgevoerd. Terberg Totaal Installaties had voor dit project de opdracht verworven voor het leveren, monteren en bedrijfsvaardig opleveren van de elektrotechnische, werktuigkundige, sanitaire, brandbestrijdings-, communicatie- en beveiligingsinstallaties.
 
Vintis Installatieadviseurs uit Zoetermeer was tevens betrokken bij het project. Decathlon Netherlands bv was onze directe opdrachtgever voor ons tweede “Decathlon-project”. Een succesvolle herhaling van het eerder uitgevoerde en opgeleverde project Decathlon Arnhem in de Rijnhal. Zal er binnenkort weer een succesverhaal komen van een andere nog te renoveren vestiging? Wij hopen van wel.

Uitgelichte Projecten