Terberg Totaal Installaties

Soesterberg

De nieuwe hamam bestaat uit een centrale ruimte, een stoomcabine, douches en 4 stuks massageruimten. Tijdens het eeuwenoude ritueel van de hamam worden de klanten gescrubd, ingezeept en heerlijk gemasseerd.
 
Zowel de werktuigkundige installaties als het sanitair wordt door Terberg geïnstalleerd. De hamam zal middels vloerverwarming verwarmd worden voor een optimaal comfort. De complete elektrotechnische installaties worden door ons aangebracht, inclusief de sfeerverlichting. 

Naast de nieuwe hamam wordt de beauty afdeling getransformeerd. Er komt een nieuwe shop waar klanten worden geadviseerd en schoonheidsproducten kunnen kopen. Ook kunnen klanten op de beauty afdeling terecht voor manicure- en pedicurebehandelingen.

Ook hier zal de sfeerverlichting een belangrijk onderdeel zijn. De verwarming en koeling worden gerealiseerd door een combinatie van vloerverwarming, vloerkoeling en ventilatie.

De beautysalons worden voorzien van een nieuwe wand-, plafond- en vloerafwerking. De verlichting wordt vervangen voor dimbare spots en koofverlichting. Door toepassing van verdringingsventilatie is er een toevoer van ventilatielucht op vloerniveau, direct in de verblijfszone met lage intredesnelheid en een geringe ondertemperatuur. Dit zorgt voor een laag geluidsniveau en optimaal comfort voor de bezoekers.

Uitgelichte Projecten