Terberg Totaal Installaties

Uitgelichte Projecten

U bent hier: Home / Projecten
Zoek in projecten:
Filter op discipline:

Sorteer op: Titel Project Datum Publicatie Datum

 • Eneco

  Het nieuwe hoofdkantoor van Eneco in Rotterdam is alleen al qua vorm een opvallend gebouw met zijn op de zon georiënteerde, ruimtelijke opbouw. Het bestaat uit drie gebogen bouwdelen, die in hoogte variëren.

  Lees verder

 • Dura Vermeer

  Terberg heeft de opdracht verkregen voor het aanpassen en uitbreiden van de toegangscontrole-installatie in het gebouw van Dura Vermeer te Hoofddorp.

  Lees verder

 • Bussumse Watertoren

  Een historische Watertoren kreeg op een duurzame manier een nieuwe bestemming. Terberg is vanaf het begin betrokken geweest bij het ontwerp, engineering en realisatie van de omvangrijke technische installaties. Door toepassing van duurzame technieken, de unieke combinaties van verschillende technologieën en de op maat gemaakte beheers- en regelinstallatie is hierdoor het meest duurzame gebouw van Nederland gerealiseerd.

  Lees verder

 • Marks & Spencer

  De nieuwe 4.800 vierkante meter grote winkel, verdeeld over drie verdiepingen, maakt deel uit van de 'clicks & bricks'-strategie van Marks & Spencer voor Nederland voor e-commerce en fysieke winkels.

  Lees verder

 • DTZ UN studio

  Met een hoogte van 82,5 meter telt het gebouw twintig verdiepingen aan kantoorruimte. De gevel kenmerkt zich door de horizontale en verticale geledingen die als witte aluminium banden om het gebouw zijn gewikkeld. Het is een van de zes prominente gebouwen aan de Zuidas.

  Lees verder

 • Emerald House fase IV

  Voor onze relatie Valina properties wordt door Terberg een deel van de 1e verdieping gerenoveerd.

  Lees verder

 • Minkema college

  Bij het Minkema College te Woerden heeft Terberg in de kerstvakantie het data netwerk uitgebreid De extra netwerkaansluitingen zijn voor de nieuwe accespoints welke worden gebruikt ter ondersteuning in de lokalen.

  Lees verder

 • Villa Flora

  Het groenste kantoorgebouw van Nederland. Het gebouw is energieneutraal en selfsupporting. Terberg heeft alle installaties en de volledige regeltechniek geleverd die ervoor zorgt dat alles werkt. Villa Flora is een glazen gebouw van ruim 30 meter hoog. Het gebouw is zo gebouwd, dat het als een legosysteem uit elkaar kan. Dat maakt het flexibel en geschikt voor hergebruik.

  Lees verder

 • Reinaerde Heivlinder

  De Heivlinder bestaat uit twee moderne woningen in de wijk Parkwijk in Utrecht. De woningen zijn bedoeld voor cliënten met een licht verstandelijke beperking in de leeftijd vanaf 18 jaar.

  Lees verder

 • Stichting Volksbond

  De Volksbond startte met de bouw van een tijdelijke Regionale Instelling voor Beschermd Wonen (RIBW) in Elzenhagen Zuid. In een mooie, groene stadswijk, dichtbij de stad en de natuur.

  Lees verder

 • ROC Midden Nederland

  Het afgelopen jaar is er hard gewerkt aan het nieuwe gebouw van ROC Midden Nederland aan de Marco Pololaan (tegenover de Amerikalaan) en het resultaat mag er zijn!

  Lees verder

 • Erasmus Paviljoen

  Het Erasmus Paviljoen is de nieuwe bruisende ontmoetingsplek in het hart van de campus van de Erasmus Universiteit Rotterdam, waar studenten, medewerkers en bezoekers met elkaar in contact kunnen komen.

  Lees verder

 • Fletcher hotel

  Het Fletcher hotel is gelegen langs de A2 in Amsterdam. De zestig meter hoge toren valt op door zijn ronde, futuristische vorm. In het hotel bevinden zich 120 hotelkamers, negen vergaderzalen, een fitnesscentrum en een lobby. Bovenin de toren is een panoramarestaurant met skylounche gevestigd, die een prachtig uitzicht biedt over de stad.

  Lees verder

 • HWW zorgcentra De Eshoeve en Moerwijk

  HWW Zorg is een wijkgerichte zorgorganisatie in Den Haag waarvoor Terberg nog niet eerder werkzaam was geweest. Voor de zorglocaties De Eshoeve en Moerwijk heeft Terberg de elektrische installaties en de koppeling met de brandmeldinstallaties gemonteerd.

  Lees verder

 • Brede School

  De bouw van de Brede school aan de Snijdelwijklaan is opgeleverd. Tijdens de herfstvakantie zijn de nieuwe gebruikers het pand ingetrokken. De feestelijke opening is geweest op 2 november 2013. Het gebouw wordt de thuisbasis van en voor de scholen Ichthus en Zevensprong, Kern kinderopvang, centrum voor jeugd en gezin en maatschappelijk werk. Ook de Speel-o-theek, logopedist en andere therapeuten krijgen er ruimte.

  Lees verder

 • AT&T

  Dit project betrof een nieuwe locatie voor AT&T waarbij ze van 2 verschillende panden naar 1 Multitenant gebouw gingen verhuizen.

  Lees verder

 • Nieuwbouw E.ON Warmte Station

  De warmtekrachtcentrale aan de Galileïstraat in Rotterdam verzorgt sinds 1988 de productie van warmte voor de stad Rotterdam en (gedeeltelijk) voor Capelle aan den IJssel. Het project betreft het realiseren en uitbereiden van het bestaande industriële pand.

  Lees verder

 • Nestlé

  Het project; de inrichting voor Nestlé aan de stroombaan, te Amstelveen is opgeleverd. Nestlé had twee showkeukens en een bedrijfskeuken op de oude locatie staan, deze keukens zijn verhuisd naar de nieuwe locatie. Dit project heeft een looptijd gehad van 12 weken en is eind oktober 2013 worden opgeleverd.

  Lees verder

 • Project in the picture: Ibis Hotel

  Het nieuwe samengestelde gebouw Dock21 en het Ibis Hotel heeft afgelopen maand haar hoogste punt bereikt.

  Lees verder

 • Oranjerijck

  Het hoogste punt van het project "Oranjerijck" in Zeist is onlangs bereikt. Dit appartementengebouw staat in de wijk Kerckebosch in Zeist op een groen perceel van ongeveer 5.000m2. Het is opgebouwd uit 4 woonlagen en een parkeerkelder.

  Lees verder

 • Maris college Belgisch park

  De werkzaamheden op het project Maris college Belgisch park zijn afgerond. Afgelopen maand zijn de inbraaksignalering- en brandmeldinstallaties in bedrijf gesteld. De bestaande installaties zijn tijdens de gehele bouwperiode in bedrijf gebleven.

  Lees verder

 • WTC Papendorp

  Terberg Totaal Installaties heeft een aanpassing gerealiseerd in de entreehal van het World Trade Centre te Papendorp. Het WTC Papendorp is een multitenant gebouw.

  Lees verder

 • DTZ

  De werkzaamheden voor DTZ hebben op de locatie Eindhoven zijn naar tevredenheid van DTZ en de lage landen afgerond. Op de 5e verdieping van de locatie van de Lage Landen heeft Terberg de elektrotechnische, sanitaire en ICT-installaties gerealiseerd.

  Lees verder

 • Oudkerk B.V.

  Oudkerk B.V. gaat haar huidige kantoorpand te Rotterdam renoveren. Terberg Totaal Installaties heeft de opdracht verworven om de elektrotechnische, ICT-, noodverlichting-, toegangscontrole- en brandmeld installaties aan te passen c.q. uit te breiden.

  Lees verder

 • Europees hoofdkantoor Avery Dennison

  Het hoogste punt van een Europees hoofdkantoor in Leiden is recentelijk bereikt. Het kantoor bevindt zich in het Leiden Bio Science park en heeft een BREEAM-NL Very Good certificaat.

  Lees verder

 • British American Tobacco Benelux

  British American Tobacco Benelux is de marketing- en verkooporganisatie voor de Benelux markten met kantoren in Brussel en Amstelveen. Ze maken deel uit van de meest internationale tabaksonderneming ter wereld.

  Lees verder

 • Bavaria

  In het distributiecentrum van Bavaria te De Meern heeft Terberg Totaal Installaties de benodigde glasvelkoppeling tussen het magazijn en het kantoor gerealiseerd voor het verder automatiseren van het orderpicker proces.

  Lees verder

 • Luxe woning

  Terberg heeft de werkzaamheden aan een luxe woning te Lekkerkerk afgerond. Het project betrof de volledige elektrotechnische, werktuigkundige en ICT-installaties (beveiliging en brandbeveiliging).

  Lees verder

 • Kantoorgebouw Biesbosch 225

  Terberg heeft de opdracht verkregen om bij het kantoorgebouw gelegen aan de Biesbosch 225 te Amstelveen de 5e etage opnieuw in te richten.

  Lees verder

 • Yin Yang Building

  Het Yin Yang Building kantoor, gelegen in Rijnsweerd aan de oostzijde van Utrecht, wordt momenteel gerenoveerd.

  Lees verder

 • Gemeentehuis

  Het gemeentehuis in Bloemendaal wordt verbouwd. De omvang voorziet in de renovatie van het ‘voorhuis’ (circa 700 m² BVO) en vervangende nieuwbouw van het achterhuis (circa 3.200 m² BVO).

  Lees verder

 • NEC Enterprise Solutions

  NEC betrekt een nieuwe locatie in Hilversum. Via onze opdrachtgever 4Some hebben wij de opdracht verkregen voor het realiseren van 800 CAT. 6 netwerkaansluitingen op deze locatie.

  Lees verder

 • WPM Groep

  Bij het kantorencomplex aan de Newtonlaan 91 te Utrecht heeft Terberg Totaal Installaties het parkeerbeheersysteem aangepast. Op het parkeerdek en in de parkeerkelder is een vol melding signalatie gerealiseerd.

  Lees verder

 • Sportcentrum Helsdingen

  Sportcentrum Vianen is afgerond. Eind januari is het sporthalgedeelte, inclusief de kleedkamers, opgeleverd. De zwembaden zijn eind april opgeleverd. Een bijzondere installatie voor dit project is de zonneboilerinstallatie voor het opwekken van het warme water voor het douchegebruik.

  Lees verder

 • Zwembad Rees

  In opdracht van Slangen+Koenis Architecten hebben wij de opdracht verworven voor alle technische installaties aan een zwembad in de Duitse gemeente Rees. In Rees wordt het eerste 2521-zwembad van Duitsland gebouwd.

  Lees verder

 • La Reine

  Terberg heeft de opdracht verkregen voor de verbouwing van het voormalige stadsdeelkantoor aan de Koninginneweg 1 te Amsterdam. Oorspronkelijk was het gebouw in gebruik als Luthers Diaconessen ziekenhuis.

  Lees verder

 • Huis van Marokko

  In het culturele centrum van Amsterdam aan de Plantage Middenlaan zal de transformatie van een deels historisch pand naar een ‘Huis van Marokko' plaatsvinden.

  Lees verder

 • Project in the picture: Rotterdamsche Droogdok Maatschappij

  Terberg Totaal Installaties Rotterdam is begonnen met de start van het project RDM (Rotterdamsche Droogdok Maatschappij). Wij verzorgen bij dit project de E- installaties en een gedeelte van de W- installaties. Het Rotterdamsche Droogdok Maatschappij NV (RDM) was een scheepswerf voor scheepsnieuwbouw, scheepsreparatie en machinebouw in Rotterdam (de Heijplaat).

  Lees verder

 • Luxe woning familie Schulte

  De villa van de Familie Schulte in Rotterdam is voorzien van zeer moderne technieken. Terberg Totaal Installaties heeft hier de elektrotechnische installaties aangelegd inclusief domotica systeem.

  Lees verder

 • Schapebloem zorgcomplex

  Het project betreft een Design & Build klus die we in opdracht van Ouwehand Bouw uit Gorinchem mogen uitvoeren. In het complex komen 25 zorgappartementen.

  Lees verder

 • De Deense Zeemanskerk

  Het project is een renovatie van de bestaande kerk geweest. De kerk heeft een huiselijke sfeer gekregen dankzij de massief eiken afbouw en een grote centrale openhaard.

  Lees verder

 • Fujitsu Nederland

  Via CBRE Project Management hebben wij de werktuigkundige, elektrotechnische en data/ICT installaties van de volledige 6e verdieping van Fujitsu Nederland te Maarssen gerealiseerd.

  Lees verder

 • Prins en Keizer

  Het kantorencomplex omvat circa 35.000 m² BVO verdeeld over drie ondergrondse bouwlagen, een begane grond en acht verdiepingen. In de ondergelegen parkeergarage zijn 133 parkeerplaatsen beschikbaar.

  Lees verder

 • Centrumplan Hoek Promenade

  Nieuwbouw 31 woningen, diverse commerciële ruimten en een parkeergarage in Uden. Dit project moet de vernieuwing van het winkelcentrum van Uden vormgeven en ruimte bieden aan nieuwe (regionale) trekkers om zich in Uden te kunnen vestigen.

  Lees verder

 • Intertrust

  Wij hebben de opdracht gekregen voor het aanpassen van de werktuigkundige, elektrotechnische en data/ICT installaties bij Intertrust te Amsterdam.

  Lees verder

 • Douwe Egberts

  In opdracht van CBRE Project Management hebben wij de elektrotechnische en sanitaire installaties van het pand van Douwe Egberts in Amsterdam aangepast.

  Lees verder

 • Nieuwbouw Cyclus

  Via onze opdrachtgever Ballast Nedam hebben wij de opdracht gekregen voor het project Cyclus in Moordrecht. Het project bestaat uit een nieuw te bouwen kantoor van circa 4.000 m².

  Lees verder

 • De Haagse Poort

  De Haagse Poort is een opvallend, asymmetrisch bouwwerk van 275 meter lang dat de Utrechtsebaan met een grote boog overspant. Daardoor valt het te beschouwen als de moderne stadspoort tot Den Haag.

  Lees verder

 • Botlekbrug

  Wat een prachtig project hebben wij gekregen van onze opdrachtgever A-Lanes A15. De nieuwe Botlekbrug in het havengebied van Rotterdam, de grootste verticale Hefbrug in de wereld. De brug is 1.200 meter lang en 64 meter hoog. In 2011 is de bouw gestart. In 2015 zal het verkeer over de nieuwe Botlekbrug kunnen rijden. Terberg Totaal Installaties realiseert hier de Werktuigkundige installaties.

  Lees verder

 • Surf

  Terberg Totaal Installaties heeft de opdracht gekregen voor de ICT installaties op het project Surf in Utrecht.

  Lees verder

 • Grass Valley Nederland

  Terberg Totaal Installaties heeft de opdracht gekregen voor de werktuigkundige, elektrotechnische en ICT installaties bij het project Grass Valley Nederland te Breda.

  Lees verder

 • LyondellBasell

  Terberg Totaal Installaties heeft de opdracht gekregen voor de elektrotechnische en ICT installaties voor de inrichting van 600 medewerkers op het project LyondellBasell.

  Lees verder

 • Cals College

  Wij hebben de opdracht van het Cals College voor het installeren van de werktuigkundige en elektrotechnische installaties opgeleverd. Aan de binnenluchtkwaliteit en het thermische binnenklimaat van scholen worden tegenwoordig steeds hogere eisen gesteld.

  Lees verder

 • Kloostertuin Brakkestein

  In opdracht van Ballast Nedam en de De Nederlandse Provincie Der Paters Jezuïeten zullen wij de elektrotechnische en ICT installaties op het project Kloostertuin Brakkesteijn in Nijmegen realiseren.

  Lees verder

 • Sun Test Systems

  Via onze opdrachtgever Sun Test Systems uit Weesp gaan wij de werktuigkundige, elektrotechnische en ICT- installaties verzorgen. Het project zal uiteraard in het teken van duurzaamheid staan.

  Lees verder

 • Booking.com

  Via booking.com hebben wij de opdracht gekregen voor het aanpassen c.q. uitbreiden van de werktuigkundige en sanitaire installaties op de 12e t/m 15e verdieping van kantoor Bright Offices te Amsterdam.

  Lees verder

 • Gemeentekantoor de Doelen

  Voor de gebouwbeheerder Dalkia zijn wij in het gemeentekantoor van Ede de brandmeldinstallatie aan het vervangen. Het project betreft het hergebruik en de renovatie van een voor Ede prominent gebouw (monument), ten behoeve van een nieuw stadskantoor voor de gemeente Ede.

  Lees verder

 • Project Broersveste 110

  De opening van het vernieuwde deel van het pand heeft eind 2014 plaatsgevonden. Het pand doet nu dienst als afdeling burgerzaken voor de gemeente Schiedam en tevens als benodigde kantoorruimte.

  Lees verder

 • Kantoorgebouw Le Mirage

  Via onze opdrachtgever ABN Amro Lease hebben wij de opdracht gekregen voor het realiseren van de data/ICT- installaties in het gebouw Le Mirage in Utrecht. Le Mirage is een van de meest herkenbare kantoorgebouwen van Utrecht.

  Lees verder

 • Woontorens Boston & Seattle

  Aan de Rijnhaven op de Rotterdamse Wilhelminapier staan in de toekomst twee prachtige woontorens: Boston & Seattle. Terberg Totaal Installaties Rotterdam bv heeft de opdracht gekregen voor de werktuigkundige, elektrotechnische en ICT-installaties.

  Lees verder

 • Kantoorgebouw De Waal

  Wij hebben de opdracht gekregen voor het verzorgen van de werktuigkundige, elektrotechnische en data/ICT- installaties op het project kantoorgebouw De Waal in Best.

  Lees verder

 • Quooker

  Via onze opdrachtgever bouwbedrijf Van de Ven uit Veghel, hebben wij de opdracht gekregen voor het project Quooker te Ridderkerk. Wij hebben de opdracht voor de elektrotechnische en Data/ICT installaties.

  Lees verder

 • Sportcentrum de Koog

  Het nieuwe centrum, dat in 2015 zal worden gerealiseerd, bestaat uit onder andere 2 sporthallen, waarvan 1 topsporthal, horeca, fitness, vergader- en onderwijslokalen en een grote hoeveelheid kleedvoorzieningen.

  Lees verder

 • Transformatie Villawal Nieuwegein

  In Nieuwegein worden 13 bestaande kantoorvilla's omgebouwd naar 87 appartementen. Dit nieuwe appartementencomplex zal Merwedehof Villawal gaan heten.

  Lees verder

 • Tijdelijke huisvesting Universiteitsbibliotheek

  In samenwerking met ABT Jef van den Putte realiseren wij de tijdelijke huisvesting voor de universiteitsbibliotheek van de Erasmus Universiteit in Rotterdam.

  Lees verder

 • Adam Smith Building

  In opdracht van Dijkman – Carbaat hebben wij voor dit project de ontvangsthal/receptie opnieuw mogen inrichten. In samenwerking met Quasar hebben wij één van de grootste armaturen van Europa geplaatst.

  Lees verder

 • Bredeschool Culemborg

  Voor onze opdrachtgever Bouwbedrijf Pellikaan realiseren wij voor dit project alle elektrotechnische-, werktuigkundige- en sanitaire installaties. Ook de data- en beveiligingsinstallaties zullen wij voor dit project verzorgen.

  Lees verder

 • Renovatie kantoor- en laboratoriumgebouw NVWA Zwijndrecht

  Voor onze opdrachtgever Bouwbedrijf Pennings renoveren wij alle gebouw gebonden installaties van het voormalige kantoor- en laboratoriumgebouw van de Nederlandse Voedsel- en Waren Autoriteit.

  Lees verder

 • Rijkskantoor OV Terminal Breda

  Voor onze opdrachtgever Bouwbedrijf Hazenberg BV realiseren wij, in het eerste Rijkskantoor dat in Nederland wordt verwezenlijkt, de elektrotechnische-, data- en beveiligingsinstallaties.

  Lees verder

 • Transformatie Stieltjesweg Delft

  Voor onze opdrachtgever Groenendijk PGN Bouw realiseren wij voor de transformatie aan de Stieltjesweg in Delft alle gebouw gebonden installaties.

  Lees verder

 • Omega Spa en Wellness

  De nieuwbouw van Omega Spa en Wellness in Soesterberg is gereed. Het nieuwbouw project werd eind augustus opgeleverd.

  Lees verder

 • Metamorfose Hofpoort Rotterdam

  Het kantoorgebouw Hofpoort is gelegen aan de entree van het centrum van Rotterdam en is uitermate herkenbaar. Voor onze opdrachtgever Spaces verzorgen wij hier de renovatie van de elektrische-, en werktuigkundige installaties.

  Lees verder

 • Renovatie DTZ Zadelhoff Utrecht

  DTZ Zadelhoff heeft de opdracht gegeven voor het renoveren van alle gebouwgebonden installaties aan het Franz Lisztplantsoen in Utrecht.

  Lees verder

 • Renovatie Hogeschool Utrecht

  Hogeschool Utrecht heeft ons opdracht gegeven voor de renovatie van de elektrotechnische-, data-, en brandbeveiligingsinstallaties van de tijdelijke huisvesting van de Faculteit Communicatie & Journalistiek.

  Lees verder

 • Brandmeldinstallatie in een boortoren

  Terberg Totaal Installaties heeft opdracht voor het leveren, installeren en inbedrijfstellen van een complete brandmeldinstallatie op een offshore boortoren.

  Lees verder

 • Renovatie NCR Amsterdam

  Terberg Totaal Installaties verzorgt, in opdracht van Tetris, de inrichting van de verdiepingen voor NCR (National Cash Register) in de Milleniumtower in Amsterdam.

  Lees verder

 • ITO Building Amsterdam

  Accenture heeft Terberg Totaal Installaties de opdracht gegeven voor de herinrichting van de elektrotechnische-, werktuigkundige- en ICT installaties in het ITO Building te Amsterdam.

  Lees verder

 • Renovatie Randstad Diemen

  Voor onze opdrachtgever Randstad Groep Nederland BV, realiseren wij de renovatie de elektrotechnische-, werktuigkundige-, ICT-, en brandmeld installaties van het Randstad gebouw in Diemen.

  Lees verder

 • Sportcentrum Tijenraan Raalte

  Het nieuw te bouwen overdekte zwembad en sportcentrum in Raalte, genaamd Tijenraan, zal bij de de oplevering het meest duurzame en multifunctionele sport- en zwemaccommodatie van Nederland worden.

  Lees verder

 • SRK Zoetermeer opgeleverd

  Terberg Totaal Installaties heeft in opdracht van SRK, in zeer korte tijd, de gehele inrichting van de begane grond tot en met de zesde verdieping gerealiseerd.

  Lees verder

 • Westcon Houten opgeleverd

  In een zeer korte tijd heeft Terberg Totaal Installaties de gehele herinrichting van alle gebouwgebonden installaties voor Westcon gerealiseerd.

  Lees verder

 • Transformatie Rijnhal Arnhem naar Decathlon filiaal

  Terberg Totaal Installaties heeft opdracht gekregen voor het leveren en monteren van alle gebouwgebonden installaties voor de transformatie van de Rijnhal in Arnhem.

  Lees verder

 • Nieuwbouw Nieuwbouw Parc Drieën – Huysen Vlaardingen

  Van onze opdrachtgever Boele & Van Eesteren leveren en monteren wij voor het nieuwbouw project Parc Drieën - Huysen alle gebouwgebonden installaties.

  Lees verder

 • Nieuwbouw luxe, vrijstaande villa IJsselstein

  Binnenkort zal Terberg Totaal Installaties starten met de aanleg van alle gebouwgebonden installaties bij de nieuwbouw van een zeer luxe villa in IJsselstein.

  Lees verder

 • Transformatie oude drukkerij nabij park Brakkenstein Nijmegen

  Binnenkort zal er gestart worden met de transformatie van een voormalige drukkerij nabij park Brakkestein in Nijmegen.

  Lees verder

 • Nieuwbouw zwembad Vathorst

  Vanaf volgend jaar kunnen de kinderen uit Vathorst en omgeving terecht voor zwemlessen en andere activiteiten in een nieuw te bouwen zwembad. Het gaat om een ruim opgezet instructiebad van 20 bij 10 meter.

  Lees verder

 • Afbouw 5-sterren Hyatt Regency Spinoza hotel Amsterdam

  Onlangs is er begonnen met de afbouw van het internationale 5 - sterren hotel, Hyatt Regency Spinoza. Dit luxe hotel is op de plek komen te staan van het Emma Kinderziekenhuis in de binnenstad van Amsterdam.

  Lees verder

 • Nieuwbouw MFSA in Purmerend

  Dit mooie project betreft het geïntegreerd ontwerpen en realiseren (Design and Build) van een multifunctionele sportaccommodatie.

  Lees verder

 • Nieuwbouw kantoor en bakkerij Bakkersland Aalsmeer

  Vastgoedfonds Montea heeft op Green Park Aalsmeer een perceel gekocht en is hier gestart met de ontwikkeling van een gebouw waarvan 30.000 m2 al is verhuurd aan Bakkersland. Bakkersland zal het gebouw inrichten tot een moderne, efficiënte en duurzame bakkerij.

  Lees verder

 • Revitalisatie Blaak 16 Rotterdam

  Het uit de jaren zeventig daterende, 11 verdiepingen tellende kantoorgebouw was toe aan een ingrijpende facelift. Het gebouw wordt met respect voor originele architectuur en de omgeving gerevitaliseerd tot een multifunctioneel en uiterst duurzaam kantoorgebouw .

  Lees verder

 • Nieuwbouw KJC & MFS Heemskerk

  Het Kind-Jeugdzorgcentrum Heliomare wordt een uniek centrum waarin alle diensten rondom kinderen en jongeren met een beperking in één gebouw zijn gecombineerd. In het KJC wordt een Multifunctionele Sportaccommodatie met 4 sportzalen en een zwembad geïntegreerd.

  Lees verder

 • Uitbreiding DC The Greenery

  Het bestaande distributiecentrum (DC) van The Greenery in Barendrecht wordt uitgebreid met 40.000 vierkante meters. Terberg Totaal Installaties heeft de opdracht gekregen om hiervoor alle werktuigkundige installaties te leveren en aan te brengen, bestaande uit de riolering-, gas-, waterverwarming-, koel- en regelinstallaties. Het project is in volle gang en het eerste gedeelte moet eind april 2016 worden opgeleverd. De eindoplevering staat gepland voor begin 2017.

  Lees verder

 • Functionele computerruimte Waterweg Wonen

  Woningbouwvereniging Waterweg Wonen in Vlaardingen heeft Terberg Totaal Installaties de opdracht gegeven om hun computerruimte opnieuw in te richten met daarin diverse ICT-installaties. De ICT-verantwoordelijke van Waterweg Wonen had een aantal partijen uitgenodigd om mee te denken over een technische oplossing en na een goed gesprek heeft hij de opdracht aan Terberg toevertrouwd.

  Lees verder

 • Nieuwbouw MFC Atria Leusden

  MFC Atria wordt een nieuw multifunctioneel centrum (MFC) in Leusden waarin onder andere 3 basisscholen, een gymzaal en buitenschoolse opvang worden gehuisvest. De bestaande gebouwen worden gesloopt en de infrastructuur rondom de kavel wordt vernieuwd, inclusief een parkeerterrein met kiss & ride zone. Terberg Totaal Installaties verzorgt de werktuigkundige, sanitaire, en elektrotechnische installaties voor het gehele centrum.

  Lees verder

 • Transformatie Amsterdamse school

  In de voormalige Elizabeth Wolffschool aan de Prinsengracht 927 in Amsterdam ontwikkelt AIVM in samenwerking met Wibaut Projectontwikkeling 3 luxe loftappartementen. Een bijzondere plek om te wonen door de unieke locatie, het monumentale pand, de grootte van de appartementen met buitenruimtes en de parkeergelegenheid naast de deur.

  Lees verder

 • Nieuwbouw met energiezuinige verlichting

  In opdracht van Terberg Exploitatiemaatschappij start Terberg Totaal Installaties aan de installaties voor de nieuwbouw van Terberg Techniek en Terberg Matec Nederland. De eerste paal is op vrijdag 5 februari 2016 geslagen en de verwachting is dat het project begin oktober 2016 wordt opgeleverd.

  Lees verder

 • Uitbreiding Hapag-Lloyd depot

  Door de fusie van Hapag-Lloyd met rederij CSAV moet het opslagterrein, de controle- en reparatieplaatsen aan de Ophemertstraat in Rotterdam worden uitgebreid. Terberg Totaal Installaties heeft de opdracht gekregen om diverse aanpassingen uit te voeren.

  Lees verder

 • Opening 'slim' zwembad De Waterlinie

  Terberg Totaal Installaties heeft in opdracht van Stichting Zwembad Culemborg de complete elektrotechnische-, werktuigkundige-, communicatie-, beveiligings- en sanitaire installaties aangebracht. Dit is voor Terberg Totaal Installaties, na het zwembad in het Duitse Rees, het tweede zwembad dat volgens het concept 2521 Gewoon Zwemmen geïnstalleerd wordt. De werkzaamheden startten in april 2015 en het zwembad is kortgeleden geopend voor professionele en recreatieve zwemmers.

  Lees verder

 • Transformatie rijksmonument Den Haag

  Aan het Stadhoudersplantsoen in Den Haag wordt momenteel een rijksmonument met een oppervlakte van 9.500 vierkante meter getransformeerd naar een hotel en appartementencomplex. Het rijksmonument is het laatste werk van de Haagse architect J.W.E. Buijs van het architectenbureau Buijs & Lürsen en werd voorheen gebruikt door het Hoofdproductschap voor Akkerbouwproducten. Na de transformatie door B-Apart Residence & Hotel zal het rijksmonument als appartementencomplex annex hotel gaan dienen.

  Lees verder

 • Renovatie Pathé bioscoop Rotterdam

  Terberg Totaal Installaties heeft de opdracht gekregen om alle gebouw gebonden installaties te renoveren van Pathé bioscoop op het Schouwburgplein in hartje Rotterdam. Deze bioscoop uit 1996 met 7 bioscoopzalen en 2405 stoelen was nodig aan een renovatie toe.

  Lees verder

 • Oplevering ondergrondse parkeergarage Boston & Seattle

  Boston & Seattle, aan de Wilhelminapier in Rotterdam, bestaat uit 2 woontorens van 23 verdiepingen hoog met daarin 220 appartementen en op de begane grond 1.440 vierkante meter voor winkels en horeca. De bouw van de woontorens Boston & Seattle verloopt volgens planning. Begin mei 2016 start het opgaande werk aan de vijfde verdieping.

  Lees verder

 • Quooker Ridderkerk fase II

  In een eerder verstuurde nieuwsbrief heeft u kunnen lezen dat Terberg Totaal Installaties de opdracht heeft gekregen voor de aanleg van elektrotechnische en ICT-installaties voor de nieuwbouw van het Nederlandse familiebedrijf Quooker in Ridderkerk. De producent van de kokend-water-kranen had behoefte aan extra ruimte voor productie, opslag en kantoor. De nieuwbouw in Ridderkerk bedraagt 5.872 vierkante meter en de totale oppervlakte bedraagt daarmee ruim 11.000 vierkante meter.

  Lees verder

 • Nieuwbouw Leidsche Rijn Centrum blok A2B2

  Leidsche Rijn krijgt een eigen centrum, direct gelegen naast de A2-tunnel. a.s.r. vastgoed projecten en Vesteda Project Development werken nauw samen om het kerngebied van het nieuwe centrum te ontwikkelen dat zal bestaan uit pleinen, horeca, winkels, woningen en maatschappelijke voorzieningen. Terberg Totaal Installaties gaat zich bezighouden met het deelproject A2B2: de nieuwbouw van een parkeerkelder van ruim 8.500 vierkante meter aansluitend op een bestaande parkeerkelder. Hierop wordt een c

  Lees verder

 • Oplevering Rijkskantoor OV terminal

  Terberg Totaal Installaties heeft samen met opdrachtgever Hazenberg een prachtig project gerealiseerd dat op 28 april 2016 is opgeleverd. Het Rijkskantoor maakt onderdeel uit van de OV-terminal in Breda. De Fiscale Inlichtingen- en Opsporingsdienst (FIOD), de douane en De Belastingdienst zijn de eerste gebruikers van het pand. Het kantoor is zo ingericht dat alle overheidsdisciplines hier hun werkzaamheden kunnen uitoefenen.

  Lees verder

 • Renovatie en uitbreiding installaties NCOI Hilversum

  Het Nederlands Commercieel Opleidingsinstituut (NCOI) verzorgt door heel Nederland ruim 1.250 opleidingen en trainingen en is inmiddels uitgegroeid tot de grootste opleider van werkend Nederland. Het NCOI is gevestigd aan De Marathon 5 en 7 in Hilversum. Terberg Totaal Installaties heeft de opdracht gekregen om voor beide gebouwen de renovatie en uitbreiding van de installaties te verzorgen. Ook wordt er een tussenbouw gerealiseerd die de 2 gebouwen met elkaar zal verbinden.

  Lees verder

 • 10e verdieping Booking.com wordt callcenter

  De Nederlandse vestiging van Booking.com, wereldleider in online reserveringen van accommodaties wereldwijd, is gevestigd aan de La Guardiaweg in Amsterdam. Dit kantoorpand is vanaf de 11e tot en met de 15e verdieping in gebruik door Booking.com Nederland. Terberg Totaal Installaties heeft van Booking.com de opdracht gekregen om de 10e verdieping van het pand aan te passen naar een callcenter zodat zij ook vanaf deze plek kunnen inspelen op de ruim 1.000.000 reserveringen per dag die via Booking

  Lees verder

 • Oplevering Brede School Culemborg Oost

  De Brede School Culemborg Oost biedt een nieuwe, gezonde en milieuvriendelijke ruimte voor 2 basisscholen, een buitenschoolse opvang en een peuterspeelzaal. Het gebouw bestaat uit 16 groeps-, 4 wissel- en 2 speellokalen en een peuterspeelzaal rondom de centrale ontmoetingsruimte. De elektrotechnische-, ICT-, brandmeld-, beveiligings-, sanitaire en werktuigkundige installaties zijn door Terberg Totaal Installaties ontworpen en gerealiseerd, volgens de Design & Build-kaders en medio maart 2016 opg

  Lees verder

 • Oplevering Decathlon Arnhem

  Vanaf woensdag 1 juni is heel Arnhem klaar voor de sport. Dan opent Decathlon, de grootste sportwinkel van de wereld, haar nieuwste filiaal in de Rijnhal te Arnhem. Terberg Totaal Installaties heeft in samenwerking met Adviesbureau J. van Toorenburg alle installaties verzorgd op het gebied van elektrotechniek, werktuigkunde, ICT, sanitair, brandmelding en beveiliging.

  Lees verder

 • Oplevering Krasnapolsky

  In opdracht van NH Hotels heeft Terberg Totaal Installaties voor het NH Grand Hotel Krasnapolsky aan de Dam in Amsterdam diverse werktuigkundige en sanitaire installaties gerenoveerd. Het Krasnapolsky is een prachtig historisch gebouw met een uitzonderlijke ligging in het hart van de stad en dateert uit 1855.

  Lees verder

 • Vervanging brandmeldinstallatie Montessori

  In Amsterdam Oost staat het Montessori College, een school voor het voortgezet onderwijs VMBO-MAVO. De school is sinds de jaren ’90 in gebruik en biedt plaats aan meer dan duizend leerlingen. Destijds bij de nieuwbouw was reeds een brandmeld- en ontruimingsalarminstallatie aangebracht, echter deze is verouderd en voldoet niet meer aan de hedendaagse geldende eisen.

  Lees verder

 • Restylen L’Oréal Academy

  L’Oréal is bekend om haar haarverzorgingsproducten en heeft in Nederland haar hoofdkantoor in Hoofddorp. In dit hoofdkantoor is op de 2e verdieping (oppervlakte circa 1.100 m2) in 2006 de zogenaamde L’Oréal Academy gebouwd. Om de Academy weer te laten voldoen aan de Look and Feel van deze tijd dient deze gerestyled te worden. De functie blijft hetzelfde, echter de nieuwe Academy zal meer een ‘beleving’ worden, toonaangevend in Europa.

  Lees verder

 • Renovatie NH-hotel Leeuwenhorst

  NH Hotels gaat het bestaande Hotel NH Noordwijk Conference Centre Leeuwenhorst deels laten renoveren. Het hotel bevindt zich in Noordwijkerhout. Het hotel is toe aan een renovatie en ook een deel van de installaties dient daardoor vernieuwd en opgewaardeerd te worden. Om de hotelgasten te voorzien van een goed gekoelde hotelkamer, met daarbij een mooie badkamer, is besloten dit grondig aan te pakken.

  Lees verder

 • Realisatie Decathlon Compact Eindhoven Piazza

  In navolging op het succesvol verlopen project Decathlon Arnhem in de Rijnhal aldaar is Terberg Totaal Installaties ook betrokken bij de volgende te openen vestiging van Decathlon. In de binnenstad van Eindhoven zal een vestiging van Decathlon worden gerealiseerd in het Piazza winkelcentrum. Hier zal 1.100 m2 bestaande winkelruimte worden gerenoveerd.

  Lees verder

 • Herinrichting hoofdkantoor Aalberts Bouw

  Aalberts Bouw is, net als Terberg Totaal Installaties, een familiebedrijf met een rijke historie. Het bedrijf is gesitueerd in een prachtige omgeving in Loosdrecht. Aalberts Bouw heeft Terberg Totaal Installaties de opdracht gegeven om de toegangscontrole-, elektrotechnische-, ICT-, brandmeld- en ontruimingsinstallaties op hun hoofdkantoor in Loosdrecht aan te passen.

  Lees verder

 • Warner Bros Nederland krijgt eigen bioscoop

  Warner Bros Nederland is gevestigd in het nieuwe kantoorpand van HYUS Europa aan de Piet Heinkade in Amsterdam. De Nederlandse vestiging van Warner Bros bevindt zich op de 4e verdieping en biedt werkruimte aan circa 60 medewerkers. Op dit moment wordt er met grote zorg en aandacht gewerkt aan de realisatie van een inpandige bioscoopzaal, speciaal voor filmpremières van Warner Bros.

  Lees verder

 • Renovatie kantoor Bright Office

  Aan de La Guardiaweg in Amsterdam staat het kantoor van Bright Office. Een gedeelte van dit kantoor wordt momenteel volledig gerenoveerd. Voor de bouwkundige renovatie zorgt onze opdrachtgever Aalberts Bouw (werken in opdracht van CBRE Project Management) uit Loosdrecht.

  Lees verder

 • Renovatie kantoorpand Europlaza ‘De Villa’

  SOS International en a.s.r. Vastgoed Vermogensbeheer zijn gevestigd in de laagbouw van het multi-tenant kantoorpand Europlaza, De Villa, aan de Hoogoorddreef in Amsterdam-Zuidoost. De Villa is casco gerenoveerd tot een modern en duurzaam kantoorpand met een hoge comfortklasse. Terberg Totaal Installaties heeft in samenwerking met nevenaannemer Van Zoelen van a.s.r. Levensverzekering de opdracht gekregen om alle elektrotechnische installaties te vervangen, van de hoofdverdeelinrichting tot aan de

  Lees verder

 • Oplevering 1e fase MFC Atria Leusden en zwembad Vathorst

  In augustus 2016 is, de 1e fase van het multifunctioneel centrum (MFC) in Leusden - waarin onder andere 3 basisscholen, een gymzaal en buitenschoolse opvang zijn gehuisvest - en het nieuwe zwembad in Vathorst opgeleverd.

  Lees verder

 • Oplevering Topsportcentrum De Koog

  Na een projectperiode van een jaar is eind juli 2016 het nieuwe Topsportcentrum De Koog in Koog aan de Zaan opgeleverd; een modern centrum van grote omvang waar voldoende plek is voor talentontwikkeling van individuele sporters en topsporters. Terberg Totaal Installaties heeft in samenwerking met Vaessen Algemeen Bouwbedrijf vanuit een Design & Build-contract de werktuigkundige en elektrotechnische installaties gerealiseerd.

  Lees verder

 • Oplevering kantoorgebouw Hofpoort

  Het kantoorgebouw Hofpoort, ook wel bekend onder de naam “Shelltoren”, is gelegen aan het Hofplein in Rotterdam op een steenworp afstand van het centraal station. Terberg Totaal Installaties heeft in opdracht van Spaces de onderste helft van het gebouw voor wat betreft de elektrotechnische en werktuigkundige installaties gerenoveerd.

  Lees verder

 • Renovatie ICT-Room

  Het renovatieproject voor het bedrijf ICT-Room te Amsterdam bestaat uit een geheel te renoveren kantoorgebouw met bedrijfshal. Het gebouw bestaat in totaal uit 2 bouwlagen.

  Lees verder

 • Verbouwing Medisch Centrum

  In Lopik heeft een verbouwing plaatsgevonden in het Medisch Centrum. Eigenaar van het centrum, woningbouwvereniging Lopik, heeft daarbij Terberg Totaal Installaties opdracht gegeven voor het aanpassen van de werktuigbouwkundige installaties.

  Lees verder

 • Renovatie en verduurzaming vastgoed Amstelring

  Amstelring is een organisatie voor zorg aan huis en verpleegd wonen in Amsterdam en de regio Amstelland-Meerlanden. De zorgcoöperatie verduurzaamt 3 van haar woonzorgcentra met ‘Nul op de Meter’ voor energie, zonder investeringen van de organisatie zelf. Het gaat om maatwerk per locatie, waarbij renovatie en energieoplossingen hand in hand gaan. De aanpak is verwerkt in een zogenaamde ESCo, een Energy Service Company. De ESCo garandeert met verschillende maatregelen een bepaalde energiebe

  Lees verder

 • Nieuwbouw bedrijfshal Consolidated

  In opdracht van MSQuared Vastgoed is Terberg Totaal Installaties, samen met bouwkundig aannemer Aan de Stegge uit Twello, gestart met de nieuwbouw van bedrijfshal Consolidated in Gorinchem.

  Lees verder

 • Renovatie nieuwe Ford locatie

  Een bestaand pand in Amstelveen wordt sinds oktober onder handen genomen door Terberg Totaal Installaties en zal ongeveer aan het einde van dit jaar opgeleverd worden, zodat Ford hier kan inhuizen. Bij de renovatie zullen er delen van de elektrotechnische, werktuigkundige en beveiligingsinstallaties, vervangen en aangepast worden.

  Lees verder

 • Oplevering transformatie Merwedehof

  Begin oktober zijn de laatste 41 huurwoningen van de 87 appartementen van project Merwedehof aan de Villawal in Nieuwegein opgeleverd. De 46 koopwoningen waren voor de bouwvakvakantie allemaal reeds opgeleverd. Voor deze nieuwe appartementen heeft Terberg Totaal Installaties Rotterdam de elektrotechnische en werktuigkundige installaties aanbracht in opdracht van Trebbe West. In een bouwtijd van slechts tien maanden zijn 13 kantoorvilla’s getransformeerd naar 87 appartementen. In vijf tot ze

  Lees verder

 • Afbouw La Reine

  Het monumentale woongebouw wat hiervoor dienst deed als ziekenhuis en later als stadsdeelkantoor, is sinds het begin van dit jaar een nieuw leven begonnen als luxe appartementengebouw. De restauratie en nieuwbouw is met respect voor de monumentale uitstraling van het statige woongebouw uitgevoerd. De gedecoreerde houten balustrades in het trappenhuis en de glas-in-loodramen zijn daarentegen wel behouden. De middengangen zijn verwijderd en de dragende muren zijn vervangen door een constructie v

  Lees verder

 • Oplevering Decathlon

  19 oktober jl. vond de officiële opening van het Eindhovense filiaal van Decathlon plaats. De winkel is ongeveer 1.100 m2 groot, heeft een assortiment met 3.000 artikelen en zit gevestigd in de oude vestiging van Zara. Het was aan wielrenner Steven Kruijswijk om de winkel te openen en om 13:00 uur hield het bedrijf een gratis sportmiddag voor kinderen.

  Lees verder

 • Renovatie Paasheuvelweg 28

  De toekomstige laboratorium- en kantoorruimte wordt nu, op de hoofdconstructie na, volledig gerenoveerd. Het gebouw zal een duurzaam gebouw worden met energielabel A. Terberg Totaal Installaties Utrecht voert sinds afgelopen maand de vernieuwing van de installaties uit welke ongeveer aan het eind van het eerste kwartaal van 2017 opgeleverd zullen worden. Caransa Groep heeft Terberg Totaal Installaties de opdracht gegeven om de werktuigkundige installaties te renoveren. Dit betekent onder meer

  Lees verder

 • Renovatie kantoor Van Oord

  In opdracht van Van Oord Dredging and Marine Contractors heeft Terberg Totaal Installaties Rotterdam de renovatie van hun kantoor in Gorinchem verworven. De opdracht betreft de elektrotechnische installaties, de werkzaamheden zullen onder toezicht van Groevenbeek Bouwmanagement in januari in uitvoering gaan. Van Oord heeft haar activiteiten liggen bij het baggeren, offshore wind en offshore olie en gas. Zo maken zij onder anderen kustlijnen groter, kunstmatige eilanden, dijken, leggen ze windm

  Lees verder

 • Oplevering B-Apart hotel

  Het rijksmonument is de transformatie van 9.500 m2 van kantoor naar hotel ondergaan. De 91 luxe appartementen/hotelkamers in de ambassadewijk aan het Stadhoudersplantsoen zijn naar tevredenheid getransformeerd. Er zijn 31 luxe appartementen ingericht van twee- en driekamerappartementen tot duplexwoningen en penthouses. De overige 60 kamers zijn ingericht tot hotelkamers. Het was een ingrijpende transformatie. Het monument moest zijn waarde behouden en het interieur zou een flinke transformatie

  Lees verder

 • Nieuwbouw kantoorpand De Curve

  De start van het meest duurzame gebouw van IJsselstein is sinds november een feit. Door de grote hoeveelheid PV panelen op het dak is het gebouw zelfvoorzienend op het gebied van elektrische energie, het speciale mos-sedumdak zorgt voor een betere infiltratie van het regenwater en de LED-verlichting zal middels een groot aantal sensoren op basis van daglicht en aanwezigheid worden geschakeld en tevens schakelbaar zijn via een App. Terberg Totaal installaties realiseert de energiezuinige instal

  Lees verder

 • Uitbreiding bestaande installaties van acht locaties Kinepolis Nederland

  Terberg Totaal Installaties Utrecht bv heeft de opdracht gekregen om bij acht locaties van Kinepolis Nederland de bestaande installaties uit te breiden terwijl de bioscopen open blijven voor publiek. Zo worden de bioscopen van Rotterdam, Emmen, Enschede, Huizen, Utrecht, Den Helder, Oss en Zoetermeer onder handen genomen. In totaal telt Kinepolis 47 bioscopen, verdeeld over België, Frankrijk, Spanje, Nederland, Luxemburg, Zwitserland en Polen. De landen hebben bij elkaar 491 schermen en 117.0

  Lees verder

 • Renovatie vier verdiepingen Courtyard Building in Utrecht

  Terberg Totaal Installaties Utrecht bv heeft opdracht gekregen om vier verdiepingen van het kantoorgebouw Courtyard Building aan de Orteliuslaan in Utrecht te renoveren. Ook een vijfde project en mogelijke opdracht in dit pand ligt in het verschiet. Terberg Totaal Installaties Utrecht bv draagt in het gebouw zorg voor de verschillende installaties. De tweede verdieping van het Courtyard Building wordt de nieuwe vestigingsplek van het CIZ (Centrum Indicatiestelling Zorg). In opdracht van het UW

  Lees verder

 • Nieuwbouw woning particulieren

  Het project in Etten-Leur is naar alle tevredenheid afgerond. De bewoners zijn zelfs zo tevreden dat zij Terberg Totaal Installaties Rotterdam hebben getrakteerd op een heerlijke taart. Bij de blije bewoners zijn de volledige elektrotechnische en werktuigkundige installaties uitgevoerd inclusief alarminstallatie. We vroegen aan de familie hoe de werkzaamheden zijn verlopen. De eigenaar vertelt het volgende: “We hadden een ambitieuze planning om de complete bouw inclusief afwerking in maar li

  Lees verder

 • Vervanging bestaande toegangscontrolesysteem

  Opdrachtgever Central Laboratory heeft Terberg Totaal Installaties Utrecht bv de opdracht gegeven om het bestaande toegangs-controlesysteem te vervangen. Omdat de toegangsbeveiliging heel belangrijk is voor onze opdrachtgever bouwen we tijdens de werkzaamheden het nieuwe Entrada® IP toegangscontrole-systeem naast het huidige systeem. In deze periode zal zowel het oude als het nieuwe systeem tijdelijk actief zijn zodat er geen deur onbeveiligd is. Er wordt tegenwoordig een groot deel van de kl

  Lees verder

 • Renovatie Britisch American Tabacco

  De werkzaamheden betreffen het renoveren van de elektrotechnische en data-installaties. De eerste tot en met vierde verdieping worden reeds door British American Tobacco Amstelveen gehuurd, maar nu worden ook de vijfde tot en met negende verdieping erbij getrokken. Over de laatst genoemde verdiepingen vindt de renovatie plaats. In samenwerking met CBRE voert Terberg Totaal Installaties Utrecht bv de werkzaamheden uit bij een van de grootste tabaksproducenten ter wereld. De producent is nu huu

  Lees verder

 • Renovatie stadhuis

  Afgelopen maand is de duurzame verbouwing van het stadhuis in IJsselstein van start gegaan. Het stadhuis is na de verbouwing niet alleen duurzaam maar ook energiezuinig, op het dak zullen er namelijk zonnepanelen geplaatst worden, naast alle andere CO2 neutrale oplossingen. De renovatie zal zorgen voor meer ruimte voor de huidige en nieuwe huurders, maar om het stadhuis geschikt te maken voor de verhuur zijn er aanpassingen noodzakelijk. De verouderde installaties worden vervangen door de ene

  Lees verder

 • Renovatie kantoor Asterweg

  Aan de Asterweg in Amsterdam stond het gebouw al een aantal jaren leeg. Dit kantoor wordt momenteel volledig gerenoveerd. We hebben van Hiawatha Beheer B.V. de opdracht verkregen om de elektrotechnische en werktuigkundige installaties aan te leggen. In het gebouw zullen straks dj’s gemanaged worden door Unmanageable Artists. Zij werken met wereldwijd bekende dj’s. De begane grond zal voor de helft bestaan uit kantoor. De andere helft, van ongeveer 80 m2, zal zijn functie als restaurant ver

  Lees verder

 • Renovatie BNS

  Vanaf begin 2017 is Terberg Totaal Installaties Utrecht bv volop aan het werk in Voorhout bij Woonservicecentrum Buitenplaats Nieuw Schoonoord (BNS). Het complex bevindt zich in het centrum van Voorhout en ligt in de bollenstreek vlakbij de zee en bossen. De appartementen en woningen zijn bedoeld voor 55-plussers. Het woonservicecentrum beschikt onder andere over een dokterspost, apotheek, restaurant, bibliotheek en kapsalon/schoonheids-salon. Daarnaast kunnen zij gebruik maken van verschillend

  Lees verder

 • Renovatie Europlaza

  Terberg Totaal Installaties Utrecht bv is opnieuw gevraagd door ASR Vastgoed Vermogensbeheer een samenwerking aan te gaan. In 2013 heeft Terberg een aantal verdiepingen mogen renoveren en ook dit jaar mogen we weer verschillende installaties realiseren. Voormalig huurder SOS heeft inmiddels het zojuist gerenoveerde naastgelegen pand betreden, waardoor we de 1e verdieping van het kantoorpand Europlaza mogen renoveren. DVPC vertegenwoordigt hierbij de opdrachtgever ASR Vastgoed Vermogensbeheer.

  Lees verder

 • Nieuwbouw centraal magazijn Terberg Benschop

  Terberg Totaal Installaties Utrecht bv is sinds vorige maand gestart met de werkzaamheden om het project Centraal magazijn van Terberg Benschop te realiseren. Terberg Totaal Installaties Utrecht bv is verantwoordelijk voor het installeren van vele installaties. In het nieuwe centrale magazijn van Terberg Benschop zal een deel geautomatiseerd worden. Hier zullen verschillende onderdelen worden opgeslagen voor de productie van diverse voertuigen in de Ro-ro en distributie-sector. De hal waar de

  Lees verder

 • Oplevering uitbreidingen pand Nestlé/Nespresso

  De renovatie van het pand in Amstelveen, waar beide bedrijven gevestigd zijn, heeft in korte tijd plaatsgevonden. Het geheel was in opdracht van aannemer Wever Bouwgroep te Amsterdam. Het project is in drie weken gerealiseerd. De opdracht bestond uit het verplaatsen van de toegangscontrole en het aanleggen/aanpassen van de elektrotechnische, inbraak- en brandmeldinstallaties. Verder zijn er voor Nespresso twee ruimten aangepast. Deze zijn voorzien van tv-schermen waarvoor er VGA- en audiobekabe

  Lees verder

 • Renovatie Van Breestraat 55

  Momenteel hebben wij de renovatie van een woning gelegen in het Museumkwartier te Amsterdam in voorbereiding. Het wordt gerealiseerd middels een samenwerking vanuit Terberg Totaal Installaties Utrecht en Terberg Totaal Installaties Rotterdam. Het Amsterdamse herenhuis uit 1900 wordt voorzien van een gesloten bron met twee lussen in de bodem. Deze lussen worden in de achtertuin van het pand aangebracht. Hiervoor dienen alle apparaten over het huis heen getild te worden. De ventilatie-installatie

  Lees verder

 • Oplevering renovatie Sint Nicolaasbasiliek

  Terberg Totaal Installaties voert projecten uit over heel Nederland, maar ook in IJsselstein wordt Terberg nog zeer regelmatig gevraagd voor unieke projecten. Zo ook voor de renovatie van de Sint Nicolaasbasiliek. We mochten de kerk voorzien van zeer moderne, vooruitstrevende verlichting met LED technologie. Deze speciale LED verlichting, in combinatie met boven het altaar gemonteerde RGBW LED verlichting die ook in kleur gezet kan worden, is voor het eerst in een Katholieke kerk toegepas

  Lees verder

 • Nieuwbouw kantoor en werkplaats Dow Chemicals

  Op het Maintenance Valuepark (MVP) in Terneuzen wordt het nieuwe hoofdkantoor van Dow Chemicals met bijbehorende werkplaats en groot parkeerterrein gerealiseerd. Het MVP is een bedrijventerrein van ca. 10 hectare, gelegen naast de Westerscheldetunnel tussen de belangrijke havens van Rotterdam en Antwerpen. De werkzaamheden zullen vanaf volgende maand van start gaan. Voor het project worden de complete elektrotechnische installaties in eerste instantie op een basisniveau gerealiseerd (Core and

  Lees verder

 • Transformatie Thermen Soesterberg

  In 2015 heeft Terberg in Soesterberg een compleet nieuwe Spa en Wellness gerealiseerd. Het complex bevat naast diverse behandelruimten, restaurants en sauna’s ook binnen-, buitenzwembaden, whirlpools en een natuurzwemvijver. Begin 2017 zijn wij benaderd om in opdracht van de nieuwe eigenaar een grootschalige transformatie van het sauna complex te verzorgen. Na de overname begin dit jaar van het bestaande complex wordt er geïnvesteerd in een optimale gastbeleving door de focus te leggen op kwa

  Lees verder

 • Nieuwbouw HC IJsseloever

  De gemeente IJsselstein is vanaf volgend jaar een prachtig nieuw clubgebouw voor de hockeyclub rijker. Er zal veel aandacht worden besteed aan de duurzame installaties die in het pand gerealiseerd gaan worden. Tijdens de bouw zal daarnaast de focus liggen op de veiligheid op en rondom de bouw in verband met het vele verkeer van personen rondom de bouwplaats. Het project zal in augustus starten en naar verwachting april 2018 worden opgeleverd. Na vele jaren intensief gebruik en verschillende re

  Lees verder

 • Renovatie Werk en Inkomen

  Gemeente Rotterdam heeft Terberg Totaal Installaties opdracht gegeven voor het aanpassen van een tijdelijke locatie voor Werk en Inkomen in Rotterdam. Hier worden verschillende installaties op de begane grond tot en met de vijfde verdieping aangepast.

  Lees verder

 • Oplevering NXP

  Via NXP is Terberg Totaal Installaties Utrecht bv benaderd voor de datawerkzaamheden in het datacenter in Amsterdam. Deze datawerkzaamheden bestaan hoofdzakelijk uit een groot aantal interconnectieverbindingen van het merk CommScope Systimax. Het ontwerp hiervan is in nauwe samenwerking met Anixter Nederland gerealiseerd. Omdat HCI Europe de totaalopdracht had voor het aanpassen van de datacenters in meerdere landen, ging deze opdracht voor Amsterdam via HCI. De projectleiding bij HCI werd ges

  Lees verder

 • Oplevering nieuwbouw KJC Heliomare MFS De Velst

  Afgelopen juli vond de oplevering en de sleuteloverdracht plaats van het nieuwbouwproject Heliomare te Heemskerk. In dit gebouw krijgen kinderen en jongeren ondersteuning op het gebied van onderwijs, kinder- en jeugdrevalidatie bewegen en sporten. In samenwerking met opdrachtgever Pellikaan Bouwbedrijf heeft Terberg Totaal Installaties Utrecht bv de complete installaties ontworpen, geëngineerd en gerealiseerd in anderhalf jaar tijd. Het betrof voor Terberg een zogenaamd Design & Build & Maint

  Lees verder

 • Complete verdeelinrichting Faay Vianen vernieuwd

  Terberg Totaal Installatie Utrecht heeft in de fabriek van Faay Vianen de verdeelinrichtingen niet alleen vernieuwd maar ook opgeschoond. Eerder waren er her en der in de fabriek verdeelkasten gemonteerd. Nu het tijd was om te vernieuwen is direct alles grondig aan gepakt. De hoofdverdeler is vernieuwd en verplaatst naar de voormalige kantine op de eerste etage. Terberg Totaal Installaties Utrecht heeft de hoofdverdeelinrichting, welke geschikt is om de bestaande voedingen en huidige verdelers

  Lees verder

 • Oplevering nieuwbouw Parc Drieën-Huysen

  Onlangs is de bouw van dit nieuwe zorgcentrum met twee woongebouwen in Vlaardingen opgeleverd. Terberg Totaal Installaties Rotterdam heeft in samenwerking met onze opdrachtgever Boele & van Eesteren “Toren 8 inclusief zorgplint” gerealiseerd, alsmede de twee woontorens; “Toren 4 en Toren 5”. De drie gebouwen zijn op de begane grond met elkaar verbonden door middel van een plintgebouw. Hier zijn onder andere voorzieningen als een brasserie, kapper, pedicure en fitnessruimte in onder gebr

  Lees verder

 • Oplevering Hofhouse

  In hartje hofstad, naast station Den Haag, vindt u de nieuwe hotspot Hofhouse. Van ontbijt tot diner, en ook voor speciaal bieren, lekkere wijnen en cocktails kunt u hier terecht. U vindt er 6 vaste foodunits, 2 per seizoen wisselende pop-ups en een grote bar. Zo valt er altijd iets te ontdekken. Hofhouse is de nieuwe stijlvolle verrassing voor wereldstad Den Haag. Het pand is volledig met glas omgeven en is vormgegeven door architectenbureau OMA. Met 350 zitplaatsen in de open serre en een groo

  Lees verder

 • Duurzaam nieuw hoofdkantoor ZZDP architecten

  Terberg Totaal Installaties heeft, in opdracht van ZZDP architecten, het technisch ontwerp gemaakt voor hun nieuwe hoofdkantoor in Amsterdam. De totale realisatie van de W- en E-installatie is ook in onze handen. Zo zullen wij energiezuinige installaties in dit gebouw plaatsen, waaronder een warmtepomp met een gesloten bodemwisselaar (WKO). De gehele werktuigkundige en elektrische installaties zullen per ruimte vraag gestuurd worden waardoor er niet onnodig energie verspild wordt. Het klimaat z

  Lees verder

 • Renovatie IBM Nederland

  IBM Nederland gevestigd in Amsterdam gaat hun locatie Dynatos verlaten, de medewerkers verhuizen naar het hoofdkantoor (locatie HDK) gevestigd aan de J. Huizingalaan, Amsterdam. De locatie HDK wordt aangepast en de technische installaties worden vernieuwd. Inmiddels heeft Terberg voor zowel de elektrotechnische als werktuigkundige installaties op vele verdiepingen aanpassingen gedaan. Er zijn onder andere ruimtes voor projectgroepen gemaakt en grote en kleine vergaderzalen. Voor de arbodienst i

  Lees verder

 • Renovatie Lange Dreef 10

  Het tot op heden leegstaande pand in Vianen wordt door Terberg Totaal Installaties Utrecht gerenoveerd. Het pand is gevestigd op bedrijventerrein De Hagen en bestaat uit drie kantoorverdiepingen en een aangrenzende bedrijfshal. Via Technisch Beheer Nederland voert Terberg Totaal Installaties Utrecht deze opdracht uit voor Property View. Terberg heeft de opdracht gekregen voor het aanpassen en vernieuwen van de elektrotechnische-, inbraaksignalerings -, luchtbehandelings- en brandmeldinstalla

  Lees verder

 • Nieuwbouw VMBO Via Nova College

  2018 begint voor Terberg onder andere met de uitvoering van een prachtig project in Utrecht. Het betreft een VMBO school waar Terberg Totaal Installaties Utrecht bv veel verschillende installaties voor zal realiseren in opdracht van Slokker Bouwgroep. Het project start in januari en zal al eind oktober worden opgeleverd, wat voor zo’n groot project absoluut een uitdaging is. Het Via Nova College, zoals het project is genaamd, zal in het laatste kwartaal van 2018 gaan verhuizen naar Vleuterweid

  Lees verder

 • Renovatie Rijksverzamelkantoor Montgomerylaan 500

  Terberg Totaal Installaties Rotterdam heeft de opdracht verworven voor het renoveren van de elektrotechnische, ICT en werktuigkundige installaties van het Rijksverzamelkantoor. In het gebouw zijn de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit, de Inspectie Leefomgeving en Transport en Rijkswaterstaat gehuisvest. In samenwerking met de architect De Twee Snoeken en in opdracht van Hazenberg Bouw realiseert Terberg vanaf maart 2018 tot circa mei 2019 de renovatie. Het Rijksvastgoedkantoor bestaat uit

  Lees verder

 • Renovatie Apollo

  Sinds vorige maand is Terberg Totaal Installaties Utrecht gestart met de renovatie van het pand Apollo in Diemen. De voormalige huurders hebben een kantoorruimte van circa 15.500 m2 op de 1e en 3e verdieping, een deel van de begane grond van het gebouw en een paar honderd parkeerplaatsen opgezegd waardoor Terberg de gehele ruimte naar casco mag terugbouwen. Tevens wordt het receptie gebied gerenoveerd naar de huidige maatstaven. Het betreft de elektrotechnische en werktuigkundige installaties

  Lees verder

 • Renovatie NH-hotel Amsterdam Schiphol Airport

  NH hotels gaat het bestaande hotel NH Amsterdam Schiphol Airport gelegen te Hoofddorp renoveren. Het hotel is toe aan renovatie en een deel van de installaties wordt vervangen. Na de renovatie zijn de hotelgasten voorzien van een goed gekoelde hotelkamer, met daarbij een mooie badkamer. Vliegensvlug verloopt de renovatie van NH Hotel Amsterdam Schiphol Airport. In januari is Terberg Totaal Installaties Utrecht in samenwerking met Aannemingsbedrijf Veenman & Vink bv gestart met de renovatie van

  Lees verder

 • Oplevering renovatie kantoorgebouw Nieuwevaart

  Het renovatieproject voor Oracle Amsterdam is inmiddels in gebruik genomen. Het gebouw is voorzien van de allernieuwste technieken gebaseerd op Internet of Things technologie. Het project is gelegen op een prominente positie aan de Nieuwevaart in de nabijheid van het IJ in Amsterdam. Terberg heeft de complete en totale renovatie uitgevoerd in opdracht van Goossen Te Pas Bouw en heeft hierbij ontwerp en uitvoering van de elektrotechnische, werktuigkundige en ICT-installaties gerealiseerd. Door

  Lees verder

 • Medisch Centrum in park Hooglede

  In Park Hooglede te Vlaardingen start eind mei de bouw van Medisch Centrum Hoog Lede. In opdracht van Ouwehand Bouw start Terberg Totaal Installaties Rotterdam met het aanbrengen van de installaties. Naar verwachting wordt eind februari 2019 het Medisch Centrum Hoog Lede opgeleverd. In het centrum komen naast drie huisartsenpraktijken, een apotheek en een praktijk voor fysiotherapie ook ruimten waar paramedici zoals een psycholoog, diëtist of podoloog hun spreekuur kunnen houden. Het cent

  Lees verder

 • Nieuwe hamam in Thermen Soesterberg

  In de nachturen werkt Terberg Totaal Installaties Utrecht bv aan de realisatie van een nieuwe hamam in opdracht van Thermen Soesterberg. Op deze manier kan het saunacomplex geopend blijven tijdens de verbouwing en kunnen bezoekers ongestoord genieten van de welbekende ontspanning die Thermen Soesterberg te bieden heeft. De nieuwe hamam bestaat uit een centrale ruimte, een stoomcabine, douches en 4 stuks massageruimten. Tijdens het eeuwenoude ritueel van de hamam worden de klanten gescrubd,

  Lees verder

 • Historie in een nieuw jasje

  In Westflank Noord aan de Van Sijpesteijnkade in Utrecht wordt een monumentaal pand getransformeerd tot een van de hoogste woongebouwen van de stad. Het monument blijft intact en de klassieke gevel uit 1912 vormt de karakteristieke entree van de 29 verdiepingen tellende woontoren. De moderne en duurzame woontoren creëert woongelegenheid op een van de meest centraal gelegen locaties van Nederland. Het moment aan de Van Sijpesteijnkade, huisnummer 25, blijft onderdeel van de woontoren en de w

  Lees verder

 • Gloednieuw hoofdkantoor Danone

  Terberg Totaal Installaties Utrecht heeft de opdracht verworven voor het aanleggen van de meest moderne elektrotechnische installaties op het nieuwe hoofdkantoor van Danone te Hoofddorp. Danone hecht veel waarde aan duurzaamheid, gezondheid en samenwerking, vandaar dat de nadruk ligt op een gezond binnenklimaat en een comfortabele werkomgeving. Het nieuwe hoofdkantoor wordt voorzien van de nieuwste technieken en is volledig uitgerust met LED verlichting. De verlichting wordt bestuurd, gesch

  Lees verder

 • Aan de slag bij ontwikkeling Little C aan de Coolhaven

  Terberg Totaal Installaties Rotterdam heeft namens ERA Contour en J.P. van Eesteren de opdracht gegund gekregen om mee te werken aan de realisatie van het prachtige project Little C aan de Coolhaven te Rotterdam. Little C bestaat in totaal uit vijftien panden met een mix van lofts, studio’s, ateliers, appartementen, kantoren, horeca en kleinschalige winkels met daaronder een grote parkeergarage. Dit alles omgeven door sfeervolle daktuinen, gezamenlijke (dak)terrassen en andere ontmoetingsple

  Lees verder

 • Duizend luidsprekers aangelegd in Rijkskantoor De Knoop

  In opdracht van R-Creators (consortium van Strukton, Facilicom en Ballast Nedam) heeft Terberg Totaal Installaties een knots van een gecombineerde sprinklerinstallatie/brandmeldcentrale geplaatst in het nieuwe Rijkskantoor De Knoop aan de Croeselaan te Utrecht. Het project is een combinatie geweest van gedeeltelijke sloop, renovatie en herontwikkeling van de voormalige Knoopkazerne te Utrecht. Met duizend luidsprekers met gesproken woord, vijfhonderd rookmelders en een geografisch brandweerpanee

  Lees verder