Terberg Totaal Installaties

Terberg sponsort

Wij sponsoren:

Kika
Terberg Totaal Installaties is trots op het feit dat wij zijn uitgeroepen tot KiKaandeelhouder.

KiKa heeft als doel het werven van fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn en strijd, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd.


IJsselsteinloop

Terberg Totaal Installaties is hoofdsponsor van de IJsselsteinloop.

De IJsselsteinloop steunt verschillende goede doelen. De IJsselsteinloop doneert een bedrag voor de exploitatiekosten van een kinder-opvanghuis in Igaci (Noordoost-Brazilië), een zeer arm gebied. Ook sponsort de IJsselsteinloop stichting Make A Wish. Make-A-Wish Nederland vervult de liefste wens van kinderen tussen 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte.


Dag van de Techniek

Omdat Terberg Totaal Installaties, als technisch familiebedrijf, alles weet over het technische vak doen wij jaarlijks mee met de Dag van de Techniek op het Cals College in IJsselstein.

De reden dat we meedoen met deze dag is omdat wij willen dat de toenemende vraag naar technisch geschoolde medewerkers in de toekomst ingevuld kan worden.IJVO

Terberg Totaal Installaties vindt het belangrijk dat kinderen plezier kunnen maken. Daarom zijn wij platina sponsor van IJVO IJsselstein.

De IJVO is ontstaan in 1966 met spelactiviteiten in de zomervakantie, verspreid over verschillende locaties in IJsselstein. Georganiseerd door de kerken en buurtcentra. In de loop der jaren is de IJVO gestaag gegroeid. Niet alleen in organisatie, maar ook in het aantal kinderen.