Terberg Totaal Installaties
U bent hier: Home / Disciplines / Elektrotechniek

Elektrotechniek

Bedrijven zijn steeds meer afhankelijk van complexe technische installaties. Bij Terberg Totaal Installaties weten wij alles van elektrotechniek. De specifieke wensen van onze opdrachtgevers vragen om een integrale aanpak en hoogwaardige oplossingen. Daarbij zorgen wij voor innovatieve en duurzame elektrotechnische installaties, zowel voor grote als voor kleine projecten.

Kennis, innovatie en techniek

De kracht van Terberg ligt in het samenbrengen van technieken en het integreren van installaties en systemen. Hierin lopen wij voorop. Wij werken met de nieuwste technieken en realiseren efficiënte en innovatieve oplossingen voor onze opdrachtgevers. Complexe en omvangrijke elektrotechnische projecten realiseren wij vanuit verschillende contractvormen. Wij werken bijvoorbeeld veel in bouwteamverband. Daarbij brengen wij vanaf het begin kennis en ervaring in en denken met onze opdrachtgevers mee over de engineering, de realisatie van een installatie of het onderhoud daarvan. Vanuit oogpunt van duurzaamheid en energieverbruik kijken wij tijdens de engineering ook naar ‘total cost of ownership’ van een installatie. Zo verhogen we de kwaliteit, verlagen we de kosten en zorgen we voor minimale zorg voor opdrachtgever én gebruiker.

Breed werkterrein

Of het nu gaat om een woning of kantoorgebouw, wij zijn thuis in grote en kleine projecten. Terberg realiseert alle denkbare elektrotechnische installaties: van industrie, winkelcentra en kantoren, tot scholen, overheids- en zorginstellingen. Bij het zoeken naar de juiste oplossing houden wij voortdurend rekening met de specifieke wensen en de behoefte van de gebruikers. Die staat altijd centraal. Dit geldt zeker bij veeleisende projecten als de meest duurzame gebouwen van Nederland. In intensief overleg met opdrachtgevers en gebruikers ontwerpt en realiseert Terberg installatieconcepten voor deze projecten. Wij zorgen er onder andere voor dat het overgrote deel van de benodigde energie wordt opgewekt door de installaties van de gebouwen zelf.

Systeemintegrator

Ook voor minder complexe en omvangrijke projecten is Terberg de juiste partner. Steeds meer komen installatietechnische toepassingen voor verlichting, verdeelkasten, wandcontactdozen en besturingstechnieken samen. Dit vraagt niet alleen om specifieke kennis maar ook om ervaring in het integreren van deze technieken. Als systeemintegrator zijn wij hierin volledig thuis. Bijvoorbeeld door naast de basis elektrotechniek, ook de ICT- en werktuigkundige installaties met de bijbehorende besturings- en automatiseringstechniek te verzorgen.

Deskundige medewerkers

Vakmanschap en service staan bij ons hoog in het vaandel. Dat maakt Terberg een solide partner in elektrotechniek. Onze medewerkers zijn specialisten in aanleg, onderhoud en inspectie van elektrotechnische installaties. Het zijn professionals, die snel en accuraat kunnen inspelen op veranderende wensen. Als erkend leerbedrijf organiseren wij, naast individuele opleidingen, ieder kwartaal trainingen en bijeenkomsten om kennis en ervaring uit te wisselen. Zo stimuleren onze medewerkers ook elkaar.